L'essència del Priorat en 4 dies

Nº : 2525.
Lloc activitat: Priorat (Camp de Tarragona)
Preu: 330 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Tarragona

Descripció de l'activitat

Assaboreix l'essència del Priorat en 4 dies, tot caminant i descobrint el territori a un ritme tranquil, des dels orígens, passant per la Cartoixa d'Scala Dei, fins a l'encinglerada Siurana, tot passant pel Parc Natural de la Serra de Montsant.

Assaboreix el Priorat tastant els seus vins i gaudint de la companyia dels seus principals protagonistes, els vinaters, que obriran les portes als seus cellers, la seva història i tradició familiar.


Itinerari

Dia 1

Comencem a Gratallops, una vila situada al cor del Priorat i coneguda des de fa segles pels vins que s'hi elaboren. Resseguirem l'accidentat relleu de llicorella, sens dubte l'estrella dels vins elaborats dins la DOQ Priorat, fins a la Cartoixa d'Scala Dei. A Scala Dei ens aturarem a conèixer d'aprop els vins que s'elaboren seguint la tradició centenària dels monjos cartoixans, que podrem conèixer a fons visitant la Cartoixa. I ja només ens quedarà enfilar-nos fins a la Morera de Montsant, acollidor poblet situat als peus de l'espectacular cinglera sud del Parc Natural de la Serra de Montsant.


Dia 2

Pugem decidits a superar l'inexpugnable cinglera de Montsant, seguint els camins i graus que els nostres avantpassats van esculpir sàviament en els indrets on la roca deixava una escletxa. L'ascensió i arribada a la Serra Major de Montsant ens captivarà, com ja captivà els nombrosos eremites que buscaren aquí un recer de solitud i natura. Després de gaudir de la muntanya santa, davallarem a Cornudella de Montsant, on podrem tastar els vins que s'elaboren de la DO Montsant.


Dia 3

Des de Cornudella, ens dirigim pel camí vell a conquerir Siurana, l'últim reducte musulmà de Catalunya encinglerat en un braç de l'espai natural de Muntanyes de Prades. Un cop feta la visita obligada de Siurana, el camí que ressegueix el cingle ens durà de baixada fins al mateix nivell del riu Siurana, on ens podrem refrescar. Continuarem la caminada enmig d'un paisatge que transmet l'intens treball de la terra i la vinya al llarg dels segles i seguirem el camí vell cap a Poboleda, on fins i tot podrem gaudir de vins ecològics.


Dia 4

Enfilem la tornada al punt de partida caminant per l'ondulat relleu de llicorella en direcció a Torroja del Priorat, superant el collet que separa els dos pobles. Travessarem el poble de Torroja, on les seves majestuoses cases ens recorden l'esplendor que proporcionà el vi, i enfilarem una camí carreter que ens durà de tornada a Gratallops, mentre ens amarem del fascinant paisatge del Priorat, tancat al nord per l'imponent Parc Natural de la Serra de Montsant i al sud per les mediterrànies muntanyes de la Serra de Llaberia i Tivissa. A l'arribada a Gratallops podrem tastar els deliciosos vins de la DOQ Priorat que elaboren els petits cellers.


Número de llicència GC-2786

Combinació perfecta entre el plaer de caminar pels antics camins del Priorat i la descoberta dels seus vins, que han captivat el món sencer.

Referència: 2525
Activitat: L'essència del Priorat en 4 dies
Preu: 330 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 4 dies
Dificultat: Baixa
Inclou: allotjament de 3 nits a mitja pensió en habitació doble en hotels rurals amb encant, pica-pica de 3 dies, Fruits secs per esmorzar a la muntanya, 3 tastos de vi i visites a cellers, Visita guiada a la Cartoixa d´Scala Dei, 4 dies de guiatge, obsequi d´un accessori exclusiu per no perdre ni gota del preuat vi del Priorat, gestió de la reserva, Assegurança de responsabilitat civil i accidents, transfer de maletes i persones opcional
Lloc activitat: Priorat (Camp de Tarragona)
Provincia: Tarragona


Mapa de l'activitat0