Escape Room a l'aire lliure: Operació Joan Miró

Nº : 4135.
s 4135 (1 opinions)
Lloc activitat: Mont-roig del Camp
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Tarragona

En una de les incursions del grup criminal temporal Omega, un dels seus agents s’ha apoderat del quadre de La Masia i els estris de pintura de Joan Miró. Aquest atemptat temporal-cultural pot posar en risc l’existència d’una de les figures més rellevants de l’art universal en la nostre línia espai-temps. Sabem que el seu transport temporal ha fallat i que ha perdut el material robat en el nostre temps. A vosaltres us toca desplegar-vos en diferents equips i seguir la pista del terrorista pels camins de Mont-Roig i l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca. Aconseguireu salvar el nostre llegat cultural?

En arribar a l’ermita i com a final d’activitat, hi ha la possibilitat de gaudir d’un vermut a càrrec del restaurant de l’ermita o bé d’un tast de vins de 3 Denominacions d’Origen diferents (ens heu d'indicar si voleu afegir aquesta opció).


Preus
- Grups de 21 a 24 persones: 20 euros/persona
- Grups de 15 a 20 persones: 25 euros/persona
- Menors de 8 anys: gratuït

(IVA inclòs)

A vosaltres us toca desplegar-vos en diferents equips i seguir la pista del terrorista pels camins de Mont-Roig i l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca.

Referència: 4135
Activitat: Escape Room a l'aire lliure: Operació Joan Miró
Preu: Detallat al text
Durada: 2 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Guiatge amb un o dos guies (segons la mida del grup), material per realitzar l´activitat. No inclou Transport del grup, Vermut o tast de vins a l’ermita en acabar l’activitat
Lloc activitat: Mont-roig del Camp
Provincia: Tarragona
Escape Room a l'aire lliure: Operació Joan Miró
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1 rating