Programa Singles + fills/es al Jou Nature

Nº : 1307.
s 1307 (6 opinions)
Lloc activitat: Guardiola de Berguedà
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Només per singles & hijos y famílies monoparentals, perquè gaudeixis al costat dels teus fills en un entorn natural i amb un equip de monitors i animadors professionals que tindràn cura de tu i dels teus fills.

Venir al programa Singles amb el teu fill/a és una oportunitat per desconnectar de la rutina i alhora conèixer gent en la mateixa situació que tu, i com no, passar-ho genial al costat dels vostres fills i poder relaxar-te, guardant un temps per a tu mateix mentre els teus fills realitzen activitats infantils. Les vacances es realitzen en un ambient respectuós.

Organitzem activitats només per a infants, només per a adults i conjuntes pares i mares amb fills. Realitzem activitats dinàmiques i de relax que s´alternen tots els dies, de matí, tarda i nit. Amb el millor equip de monitors i animadors especialitzats,perquè viviu un estiu en familia diferent.


ACTIVITATS PER INFANTS
Les activitats s´organitzen per grups d´edat i estan especialment adaptades a cadascuna d´aquestes, perquè tothom pugui gaudir.


ACTIVITATS DE MATÍ:
Pels més petits: Jocs de cucanya, gimcana d´aigua, excursió a Berga en família, animals del bosc, el mapa del tresor (gimcana dels minerals), Turrón + Dirty gimcana.
Per nens/es més grans: Roadbook, gimcana d´aigua, excursió a Berga en família, Balanze bikes, reptes cooperatius, Turrón i Dirty gimcana.

ACTIVITATS DE TARDA:
Pels més petits: Exploradors, Land art, taller manual, Masterchef en família i biodansa en família.
Per nens/es més grans: Tir amb arc, lligueta esportiva, bicivoladores, dinàmiques de grup, ruta d´orientació, Masterchef en família, taller manual, biodansa en família.

El programa d´activitats dels nens/es està dissenyat per a participants a partir de 4 anys. Els nens menors també podran realitzar les activitats (segons la dificultat de les mateixes), però hauran de ser acompanyades del seu pare o mare.

A més, a El Jou Nature podran gaudir del parc infantil exterior realitzat amb materials respectuosos amb el medi, el camp de futbol amb gespa artificial, la ludoteca infantil, la biblioteca i la piscina.


ACTIVITATS PER ADULTS

El programa combina activitats de relax i tonificació realitzades durant els matins: Tir amb arc al bosc, tirolines encadenades, bodycombact, gimcana d´aigua, Turrón + Dirty gimcana, GAP, bicivoladora, ioga, zumba, excursió a Berga en família.

Les activitats de tarda seràn conjuntes amb els vostres fills/es, consulteu els detalls en l´apartat d´activitats per infants.

A més, a El Jou Nature podran gaudir de la terrassa chill-out, el camp de futbol de gespa artificial, la biblioteca i la piscina.


NITS TEMÀTIQUES

Cada nit una festa ben divertida de diferents temàtiques!

Nit blanca, vestits de blanc tipus eivissenc. Ens acompanyarà una música tranquil·la i acabarem fent massatges en família.
Roomskape
Nit Rock&Roll
Nit de cinema a la fresca
Nit d´Improshow
Sopar de gala i discoteca final, tots i totes ben elegants!

Us recomanem que porteu roba, disfresses i/o complements per a la nit blanca, la Rock&Roll i el sopar de Gala.


La casa

El Jou Nature (Guardiola de Berguedà), està ubicat als afores de la població, en un paratge idíl·lic. Compte amb una amplis espais exteriors amb més 140 hectàrees equipats amb camps de joc, camp de futbol amb gespa artificial, llacunes artificials on poder practicar esports nàutics, bosc propi, ermita privada i una torre de guaita.

La instal·lació és àmplia amb més de 5000 m2. Amb un total de 43 habitacions distribuïdes en 3 zones totalment diferenciades, 3 menjadors, 5 sales d’activitats i una gran sala polivalent amb capacitat per a més de 400 persones. Les habitacions són d´entre 3 i 22 places, equipades amb llits i lliteres. Totes les habitacions disposen de bany privat.

El Jou Nature disposa d´una piscina interior annexa a la gran sala polivalent, un camp de futbol de gespa artificial, uns espais exteriors planers, molt amplis i amb camins privats, llacs artificials dins del recinte on es poden fer activitats esportives nàutiques, amplis boscos, esplanades de joc i estructures d’aventura integrades en l’entorn natural.

Una instal·lació totalment integrada al seu entorn, sostenible i respectuosa amb el medi ambient: calderes de biomassa, plaques fotovoltaiques, filtració biològica d´aigües residuals i reaprofitament de l´aigua de pluja per reg.

El Jou Nature es troba a tan sols 20 minuts a peu del museu de les Mines de Cercs, a 15 minuts en cotxe del Pantà de la Baells i del Jaciment Paleontològic de Fumanya.


Preus

En habitació compartida (màxim 5 persones):
- Preu per adult: 427 euros
- Preu per nen/a (des de 4 anys): 391 euros
Les habitacions compartides seràn separades per mares amb fills/es i pares amb fills/es.

En habitació individual:
- Preu per adult: 468 euros
- Preu per nen/a (des de 4 anys): 428 euros

(IVA inclòs)

Només per singles & hijos y famílies monoparentals, perquè gaudeixis al costat dels teus fills en un entorn natural i amb un equip de monitors i animadors professionals que tindràn cura de tu i dels teus fills.

Referència: 1307
Activitat: Programa Singles + fills/es al Jou Nature
Preu: Detallat al text
Durada: Del dilluns 3 al diumenge 9 d´Agost Del dilluns 17 al diumenge 23 d´Agost
Dificultat: Baixa
Inclou: allotjament, pensió completa i programa d´activitats.
Lloc activitat: Guardiola de Berguedà
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Mireia 1 5o 1307
Ha estat una experiència meravellosa. He conegut gent amb la mateixa situació familiar que la meva i he pogut trobar amistats molt especials. Les meves filles han sortit encantades i demanen repetir el proper estiu.
L´equip de monitors és molt bo. Cal felicitar a la seva coordinadora es mostra sempre amb un nivell d´energia 1000! Els nens gaudeixen de les activitats i els adults aprenem a relacionar-nos d´una manera molt fàcil i natural gràcies a les activitats proposades.
Xavier 2 4o 1307
Si
El treball dels monitors
Silvia 3 5o 1307
Si
Que fills i pares ens ho podem passar bé junts i que els pares tenim un espai per poder relacionar-nos amb altres pares, és ideal perquè som famílies tots amb la materixa situació i volem gaudir a tope unes vacances
Elisabet 4 5o 1307
Cal provar-ho! Ha estat una experiència molt bonica.
La gestió, coordinació i treball dels monitors.
Jordi 5 4o 1307
A tothom, és la millor teràpia que pots fer, coneixes gent amb la mateixa situació que tu. Personalment he marxat trist però molt feliç. Una setmana que no oblidaré.
Els monitors, son hiperactius, molt alegres. UNA CANYA
Jaume 6 4o 1307
Relación con nuevas personasMapa de l'activitatPrograma Singles + fills/es al Jou Nature
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 6
rating
0