0

Pont de desembre en família

Nº : 4063.
Lloc activitat: Detallas al text
Barcelona
Preu: Detallas al text
Normalment respon en -24h
des de 73,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Us hem preparat un programa amb pensió completa amb total flexibilitat de dates perquè pugueu fer el pont segons les vostres necessitats, volem que sigueu els protagonistes i que gaudiu d’aquests dies amb la vostra família i amb els amics. A més el programa inclou activitats gratuïtes els dies 8, 9 i 10 de Desembre

Tenim menjar casolà i de mercat, elaborat a les nostres instal·lacions i per nosaltres, amb gran varietat i qualitat. Menús elaborats amb productes frescs (km 0, alimentació de proximitat i BIO) amb atenció al detall per les al·lèrgies alimentàries i règim especial. No us preocupeu de res! Gaudiu amb tota la família o amics!


- A la casa de colònies Mas Banyeres
Àmplia masia senyorial del s. XI situada davant el Parc Natural del Montseny. Totalment reformada com a casa de colònies compta amb 40.000 hectàrees d’espais exteriors on destaquem les instal·lacions d’aventura i La Granja. Banys a totes les habitacions.

- A la casa de colònies Can Miqueló
Als Cingles del Bertí amb vistes al Parc Natural de Sant Llorenç i al Montseny. Casa pairal moderna amb grans espais exteriors i equipaments esportius. NOVETAT: Ara Can Miqueló disposa de banys a l’interior totes les habitacions.


Els menjars

Els àpats es serviran a la sala-menjador de la instal·lació, utilitzant un servei de self-service amb un menú casolà compost per un primer i un segon plat amb guarnició, postres (pa + vi i gasosa + aigua en gerres inclosos). Menú elaborat a la pròpia instal·lació i amb especial atenció a les dietes i al·lèrgies dels participants que ho requereixin. Els àpats són conjunts i seran supervisats pels pares i les mares.

EL BERENAR és inclòs per als nens/es. Cafè inclòs a l’esmorzar i dinar pels adults. La casa disposa de màquines expenedores de cafè i refrescos per fer-ne ús a qualsevol hora del dia.


Les activitats previstes per la casa de colònies Mas Banyeres són activitats d´aventura i natura, tipus: La granja, tir amb arc, cars a pedals, rocòdrom, tirolina...
Les activitats poden ser destinades només a nens o conjuntes amb adults, segons els horaris. El Nens/es menors de 4 anys caldrà que siguin acompanyats per un adult. Les activitats poden variar segons la climatologia.


Preus

Entre 4 i 20 places
- Adults (més de 15 anys): 91 euros/persona
- Nens entre 3 anys: gratuït
- Nens entre 3 i 6 anys: 76 euros/persona
- Nens entre 7 i 14 anys: 84 euros/persona

Més de 20 places
- Adults (més de 15 anys): 88 euros/persona
- Nens menors de 3 anys: gratuït
- Nens entre 3 i 6 anys: 73 euros/persona
- Nens entre 7 i 14 anys: 81 euros/persona

(IVA inclòs)

Mapa de l'activitat