Pont de desembre en família

Nº : 4063.
Lloc activitat: Detallas al text
Preu: Detallas al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Us hem preparat un programa amb pensió completa amb total flexibilitat de dates perquè pugueu fer el pont segons les vostres necessitats, volem que sigueu els protagonistes i que gaudiu d’aquests dies amb la vostra família i amb els amics. A més el programa inclou activitats gratuïtes els dies 6, 7, 8 de Desembre de 2019.

Tenim menjar casolà i de mercat, elaborat a les nostres instal·lacions i per nosaltres, amb gran varietat i qualitat. Menús elaborats amb productes frescs (km 0, alimentació de proximitat i BIO) amb atenció al detall per les al·lèrgies alimentàries i règim especial. No us preocupeu de res! Gaudiu amb tota la família o amics!


- A la casa de colònies Mas Banyeres
Àmplia masia senyorial del s. XI situada davant el Parc Natural del Montseny. Totalment reformada com a casa de colònies compta amb 40.000 hectàrees d’espais exteriors on destaquem les instal·lacions d’aventura i La Granja. Banys a totes les habitacions.

- A la casa de colònies Can Miqueló
Als Cingles del Bertí amb vistes al Parc Natural de Sant Llorenç i al Montseny. Casa pairal moderna amb grans espais exteriors i equipaments esportius. NOVETAT: Ara Can Miqueló disposa de banys a l’interior totes les habitacions.

- A la casa de colònies La Llobeta
Masia senyorial d´estil modernista, declarada d´interès arquitectònic i totalment reformada i equipada com a casa de colònies. Banys dins i fóra de les habitacions.


Els menjars

Els àpats es serviran a la sala-menjador de la instal·lació, utilitzant un servei de self-service amb un menú casolà compost per un primer i un segon plat amb guarnició, postres (pa + vi i gasosa + aigua en gerres inclosos). Menú elaborat a la pròpia instal·lació i amb especial atenció a les dietes i al·lèrgies dels participants que ho requereixin. Els àpats són conjunts i seran supervisats pels pares i les mares.

EL BERENAR és inclòs per als nens/es. La casa disposa de màquines expenedores de cafè i refrescos per fer-ne ús a qualsevol hora del dia.


Aquest pont de Desembre gaudiu d´un programa d´activitats de matí, tarda i vespres per nens/es, per adults i conjuntes. Combinat d´activitats d´aventura amb activitats de muntanya, dinàmiques i jocs. Animacions als vespres, discoteca familiar, etc
Les activitats poden ser destinades només a nens o conjuntes amb adults, segons els horaris. El Nens/es menors de 4 anys caldrà que siguin acompanyats per un adult. Les activitats poden variar segons la climatologia.


Preus

- Nens de 0-2 anys: Gratuït (Màxim 10% del total de places del grup, si més: 41,97 euros)
- Nens de 3-6 anys: 87 euros/persona - OFERTA MÉS DE 20 PLACES: 83,94 euros/persona
- Nens de 7-15 anys: 95 euros/persona - OFERTA MÉS DE 20 PLACES: 91,58 euros/persona
- A partir de 16 anys: 99.90 euros/persona - OFERTA MÉS DE 20 PLACES: 97,30 euros/persona

Preu per persona IVA inclòs, de dinar a dinar, activitats incloses. Grups a partir de 7 place

L´últim pont de l´any, mereix ser gaudit en el millor entorn, amb les millors activitats i en companyia. Dies 6, 7, 8 de Desembre de 2019.

Referència: 4063
Activitat: Pont de desembre en família
Preu: Detallas al text
Durada: 3 dies
Dificultat: Baixa
Inclou: Pensió completa, activitats amb monitors, serveis de la casa i assegurança
Lloc activitat: Detallas al text
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0