Colònies d´Anglès + Multiactivitats Juliol

Nº : 1622.
s 1622 (3 opinions)
Lloc activitat: Centelles/Osona
Preu: Des de 345 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Les colònies Anglès + Multiactivitats Juliol estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Es realitzen 100% en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès sense classes i quasi sense adonar-se’n.

Les colònies d’estiu en anglès estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, anglès, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

English Points: 100% Immersió lingüística, Roll Play per millorar l’expressió en anglès, Monitors especialitzats en estades lingüístiques, L’anglès com a única llengua vehicular i de comunicació amb els monitors/es

Activity Program: Circuit d´aventura sobre els arbres, torre d´aventura (rocòdrom + tirolina), via ferrada (només per joves a partir 6è ja cursat), cursa d´orientació, miniquads, piscina, la bomba (proves d´habilitat sobre la piscina), waterpolo, bàsketpolo, gimcana d´aigua, nit d´acampada en tendes de campanya (només per joves a partir 6è ja cursat)

Festes nocturnes i nits molt animades: cada dia una nit temàtica diferent d’inspiració anglesa i jocs de nit, festa final i discoteca a la mateixa casa.Mas Banyeres

En plena natura i a peu del Puigsagordi. Totalment reformada com a casa de colònies, dins d´una finca de 40 hectàrees i amb un ampli ventall d´equipament per a les activitats d´aventura (circuit de quads, karts, rocòdrom, tirolina, tir amb arc i circuit vertical entre els arbres), així com la nova granja, amb noves instal·lacions i molts més animals.

Exteriors amb àmplies esplanades de joc, sorral i piscina de 12x12 metres amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Ofereix habitacions col·lectives de 6 a 22 places. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

Totes les habitacions disposen de bany propi.

La distribució de les habitacions és la següent:

Planta 1: 7 habitacions
Planta 2: 3 habitacions


Torns i preus

- Del 28 de juny al 4 de juliol: 369 euros/persona
- Del 5 al 11 de juliol: 363 euros/persona
- Del 12 al 18 de juliol: 363 euros/persona
- Del 19 al 25 de juliol: 363 euros/persona
- Del 26 al 31 de juliol: 345 euros/persona (torn curt amb sortida en divendres)

(IVA inclòs)

Per a nois/es de 6 a 17 anys. Grups reduïts de treball per edat i nivell d’anglès (Màxim 10 nois/es per grup).

Referència: 1622
Activitat: Colònies d´Anglès + Multiactivitats Juliol
Preu: Des de 345 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: Una setmana
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa (menjar casolà): Esmorzar, Dinar, Berenar, Sopar , Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores., Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: Centelles/Osona
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Toñy 1 5o 1622
La recomiendo
Fue genial
Silvia 2 5o 1622
Lo recomiendo como experiencia para los niños y todos los servicios y facilidad que dan a la familia.


El trato cariñoso
Carmen 3 4o 1622
Recomano
Els monitors
Cristina 4 5o 1622
Yo he quedado muy satisfecha. Los monitores hacen una buena labor (mi hija hizo una semana de inglés) y el resultado ha sido satisfactorio.
La hizo mi hija de 13 años, y los monitores tuvieron mucha paciencia con su actitud porque no quería estar allí.Mapa de l'activitatColònies d´Anglès + Multiactivitats Juliol
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 3
rating
Rutes amb caiac
0