Colònies d´Anglès + Multiactivitats estiu

Nº : 1622.
s 1622 (4 opinions)
Lloc activitat: Centelles/Osona
Preu: Des de 289 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Les colònies Anglès + Multiactivitats es realitzen en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès. Les colònies es realitzan en anglès però no es realitzen classes sobre l´idioma.

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre preparatori d´examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.


Activitats

- English Points: activitats lúdiques per millorar l’expressió en anglès, monitors especialitzats en estades lingüístiques en anglès, activitats i funcionament de la colònia en anglès (de manera excepcional es farà servir català i castellà, p. ex. en donar instruccions de seguretat en activitats d´aventura).

- Activity Program: Circuit d´aventura sobre els arbres, torre d´aventura (rocòdrom + tirolina), cursa d´orientació, piscina, la bomba (proves d´habilitat sobre la piscina), gimcana d´aigua.

- Thematic nights: cada dia una nit temàtica diferent, i la darrera nit... Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

- Reptes col·lectius + Problem Solving: Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l´estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

- Sessió de relaxació diària: 15 minuts després d´esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d´emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d´activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

- Sessió de gamificació: cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom... Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.


Mas Banyeres

En plena natura i a peu del Puigsagordi. Totalment reformada com a casa de colònies, dins d´una finca de 40 hectàrees i amb un ampli ventall d´equipament per a les activitats d´aventura (circuit de quads, karts, rocòdrom, tirolina, tir amb arc i circuit vertical entre els arbres), així com la nova granja, amb noves instal·lacions i molts més animals.

Exteriors amb àmplies esplanades de joc, sorral i piscina de 12x12 metres amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Ofereix habitacions col·lectives de 6 a 22 places. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

Totes les habitacions disposen de bany propi.

La distribució de les habitacions és la següent:

Planta 1: 7 habitacions
Planta 2: 3 habitacions


Torns i preus

- Del 9 al 15 d´agost: 325 euros/persona
- Del 16 al 22 d´agost: 315 euros/persona
- Del 23 al 29 d´agost: 315 euros/persona
- Del 30 d´agost al 4 de Setembre: 289 euros/persona

(IVA inclòs)

Per a nois/es de 6 a 17 anys. Grups reduïts de treball per edat i nivell d’anglès (Màxim 10 nois/es per grup).

Referència: 1622
Activitat: Colònies d´Anglès + Multiactivitats estiu
Preu: Des de 289 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: Una setmana
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa (menjar casolà): Esmorzar, Dinar, Berenar, Sopar , Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores., Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: Centelles/Osona
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Toñy 1 5o 1622
La recomiendo
Fue genial
Silvia 2 5o 1622
Lo recomiendo como experiencia para los niños y todos los servicios y facilidad que dan a la familia.


El trato cariñoso
Carmen 3 4o 1622
Recomano
Els monitors
Cristina 4 5o 1622
Yo he quedado muy satisfecha. Los monitores hacen una buena labor (mi hija hizo una semana de inglés) y el resultado ha sido satisfactorio.
La hizo mi hija de 13 años, y los monitores tuvieron mucha paciencia con su actitud porque no quería estar allí.Mapa de l'activitatColònies d´Anglès + Multiactivitats estiu
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 4
rating
0