Colònies d´estiu de robòtica i enginy

Nº : 4129.
Lloc activitat: Aiguafreda
Preu: 449 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Del 28 de juliol al 3 d´agost

Les colònies d’estiu de Robòtica i enginy són una combinació perfecta per divertir-se i aprendre al mateix temps, amb activitats lúdiques, de ciència i tecnologia. Es realitzen 3 hores diàries de classe d’enginy i robòtica, disseny i programació de robots i preparació d’un projecte final.

Amb reptes i desafiaments tant individuals com en grup es treballaran habilitats fonamentals en el desenvolupament intel·lectual, acadèmic i professional dels nen/es i adolescents com el treball en equip, la resolució de problemes i conflictes, la creativitat i les habilitats comunicatives.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, tecnologia, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

Activitats de Robòtica i Enginy: 3 hores diàries d’Enginy i Robòtica, disseny, construcció i programació de robots (tecnologia LEGO MINDSTORMS Education EV3), investigar i resoldre reptes científics, preparació de la presentació dels projectes científics.

Activitats d´aventura i natura: pista americana inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d´aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l´Avancó o als Gorg d´Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos, piscina diària, gimcana d´aigua, experimentació musical, Arts&Crafts, teatre.

Activitats alternatives i transversals on gaudiran coneixent el medi ambient, i així, conscienciar l´impacte que té la humanitat al món: taller experimentació musical on jugarem amb la música, taller d´art i treball manual on explicarem diferents línies de creació i imaginació, taller de teatre on realitzarem dinàmiques per aprendre a relacionar-nos.

Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l´estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

A més, 15 minuts diaris després d´esmorzar de relaxació, gestió d´emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d´activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).


La Llobeta

Antic convent situat als afores del nucli urbà d´Aiguafreda. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/es de totes les edats.

Ofereix habitacions col·lectives de 3 a 24 places, amb terres de parquet, encesa de llums automàtica i accés a planta per múltiples escales i ascensor. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

La distribució de les habitacions és la següent:

- Annex amb 1 habitació amb bany a dins.
- Planta 1: 5 habitacions (3 amb bany a dins + un bloc banys per compartir entre 2 habitacions)
- Planta 2: 6 habitacions (2 amb bany a dins + bloc de banys per a 4 habitacions)

Exteriors amb esplanades de joc, sorral i piscina amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Desafiaments i reptes en grup per desenvolupar les competències bàsiques del S.XXI: treball en equip, resolució de problemes i conflictes i habilitats comunicatives.

Referència: 4129
Activitat: Colònies d´estiu de robòtica i enginy
Preu: 449 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: del 28 de juliol al 3 d´agost
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades pel Departament Educatiu, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa, (menjar casolà, esmorzar, dinar, berenar i sopar), Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores, Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: Aiguafreda
Provincia: Barcelona


Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0