Colònies d´estiu aquàtiques

Nº : 4035.
Lloc activitat: Hostalric
Preu: Des de 321 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Les colònies de multiactivitats aquàtiques són la fusió perfecte de diversió i aprenentatge, amb activitats lúdiques que permeten aprendre i passar-ho genial al mateix temps, en contacte directe amb la natura, i en especial el medi aquàtic.

A més de les activitats en medi terrestre, a les colònies de multiactivitats aquàtiques l’aigua és un ingredient principal, amb aventures en vaixell, illes, kayak i banys a la platja en un entorn de màxima seguretat per una experiència inoblidable i enriquidora.

Totes les activitats d’aventura estan supervisades perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.


Activitats: Iniciació al submarinisme a la piscina de Can Vandrell + una sessió diària variada d´esports d´aigua, Splash (activitat d´aventura a la piscina), canó d´escuma, circuit d´aventura sobre els arbres, SoccerBalls, rocòdrom, tirolina, BalanzBikes, paret ferrada.

Excursions: A la base nàutica d’Arenys per fer Paddle Surf i Kayak, i a la platja de Calella per fer `Maraventura` (pista americana inflable al mar).
Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l´estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.
A més, 15 minuts diaris després d´esmorzar de relaxació, gestió d´emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d´activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).


Allotjament

Can Vandrell és una de les masies disseminades que conformen la Vall de la Riera d´Arbúcies, enmig d´un paratge idíl·lic, emmarcada pels massissos del Montseny i de les Guilleries, on abunden els boscos d´alzines, alzines sureres, pins pinyoners i castanyers. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/es de totes les edats.

Ofereix 13 habitacions col·lectives i 5 d´elles amb el bany privat.

Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada per a cadires de rodes.Torns i preus

- Del 30 de juny al 6 de juliol: 369 euros/persona
- Del 14 al 20 de juliol: 369 euros/persona (aquest torn es realitza al poble d´Anglès)
- Del 212 al 26 de juliol: 321 euros/persona*

(IVA inclòs)

Estades d´una setmana per nens de 6 a 17 anys, amb activitats de dia i de nit. Activitats d’aventura, natura i lúdiques especialment pensades per ajudar-los a madurar, fer nous amics i explorar els límits d’un mateix.

Referència: 4035
Activitat: Colònies d´estiu aquàtiques
Preu: Des de 321 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: Una setmana
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa (menjar casolà): Esmorzar, Dinar, Berenar, Sopar, Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores, Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: Hostalric
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0