0

Colònies d´estiu aquàtiques

Nº : 4035.
Lloc activitat: Hostalric
Barcelona
Preu: Des de 311 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
des de 311,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Les colònies de multiactivitats aquàtiques són la fusió perfecte de diversió i aprenentatge, amb activitats lúdiques que permeten aprendre i passar-ho genial al mateix temps, en contacte directe amb la natura, i en especial el medi aquàtic.

A més de les activitats en medi terrestre, a les colònies de multiactivitats aquàtiques l’aigua és un ingredient principal, amb aventures en vaixell, illes, kayak i banys a la platja en un entorn de màxima seguretat per una experiència inoblidable i enriquidora.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, natura, snorkeling, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, surf, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

Activitats: Circuit d’aventura sobre els arbres, Splash: Proves d’habilitat a la piscina, BalanzBikes, Paret Ferrada, Soccer Balls, Rocòdrom, Tirolina, Piscina diària a la mateixa casa de colònies, Power Slide: Esquí sobre terra sec

Excursions: Base Nàutica d’Arenys per fer Paddle Surf i Kayak, Platja de Palamós i sortida en vaixell + Snorkeling a les Illes Formiga

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (Disco show) + Nit de cinema, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.


Allotjament

Can Vandrell és una de les masies disseminades que conformen la Vall de la Riera d´Arbúcies, enmig d´un paratge idíl·lic, emmarcada pels massissos del Montseny i de les Guilleries, on abunden els boscos d´alzines, alzines sureres, pins pinyoners i castanyers. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/es de totes les edats.

Ofereix 13 habitacions col·lectives i 5 d´elles amb el bany privat.

Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada per a cadires de rodes.Torns i preus

- Del 1 al 7 de juliol: 367 euros/persona
- Del 8 al 14 de juliol: 367 euros/persona
- Del 15 al 21 de juliol: 367 euros/persona
- Del 22 al 27 de juliol: 311 euros/persona*
- Del 29 de juliol al 4 d´agost: 335 euros/persona
- Del 5 al 11 d´agost: 335 euros/persona

* Torn amb sortida divendres. Hora de sortida divendres 18,30 hores

(IVA inclòs)

Mapa de l'activitat