Colònies d´Anglès + Multiactivitats Agost

Nº : 4276.
Lloc activitat: Aiguafreda (Vallès Oriental)
Preu: A partir de 289 euros/persona
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Les colònies Anglès + Multiactivitats Agost estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Es realitzen 100% en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès sense classes i quasi sense adonar-se’n.

Les colònies d’estiu en anglès estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, anglès, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

English Points: 100% Immersió lingüística, Roll Play per millorar l’expressió en anglès, Monitors especialitzats en estades lingüístiques, L’anglès com a única llengua vehicular i de comunicació amb els monitors/es

Activity Program: dinàmiques de teatre i màgia en anglès, pista americana inflable, pista americana fixa, tir amb arc mòbil, circuit d’aventura sobre els arbres, piscina diària a la mateixa casa de colònies, 2 dies de piscina al poble, excursió al Gorg de l´Avancó o Gorg d´Aiguafreda (segons edat), dinàmiques i jocs de natura (conscienciació Mediambiental), torneig esportiu, una excursió.

Festes nocturnes i nits molt animades: cada dia una nit temàtica diferent d’inspiració anglesa i jocs de nit, festa final i discoteca a la mateixa casa.


La Llobeta

Totalment reformada, casa modernista situada a Aiguafreda, al costat del Parc Natural del Montseny. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/ies de totes les edats.

Ofereix habitacions col·lectives de 3 a 24 places, amb terres de parquet, encesa de llums automàtica i accés a planta per múltiples escales i ascensor. Tres menjadors i servei de cuina casolana elaborada a la mateixa instal·lació, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

La distribució de les habitacions és la següent:
- Annex amb 1 habitació amb bany a dins.
- Planta 1: 5 habitacions (3 amb bany a dins + un bloc banys per compartir entre 2 habitacions)
- Planta 2: 6 habitacions (2 amb bany a dins + bloc de banys per a 4 habitacions)

Exteriors amb esplanades de joc, sorral i piscina amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.


Torns i preus

- Del 2 al 8 d´agost: 325 euros/persona
- Del 9 al 15 d´agost: 325 euros/persona
- Del 16 al 22 d´agost: 315 euros/persona€
- Del 23 al 29 d´agost: 315 euros/persona€
- Del 30 d´agost al 4 de Setembre: 289 euros/persona (torn curt amb sortida en divendres)

(IVA inclòs)

Les colònies d’estiu en anglès estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

Referència: 4276
Activitat: Colònies d´Anglès + Multiactivitats Agost
Preu: A partir de 289 euros/persona
Durada: detallat al text
Dificultat: Baixa
Inclou: detallat al text
Lloc activitat: Aiguafreda (Vallès Oriental)
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0