Colònies Cambridge express

Nº : 4036.
Lloc activitat: La Llobeta, Aiguafreda (Barcelona)
Preu: 959 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Les colònies d’estiu Cambridge Express estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Gaudint d’activitats lúdiques en plena natura i al mateix temps fent un curs intensiu d’anglès per perfeccionar la pronunciació, la conversa i la gramàtica que els permetrà examinar-se al final de l’estada obtenint una titulació oficial de Cambridge.

Les colònies d’estiu en anglès estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, anglès, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

·English Points: 6 hores de classe diàries (de dilluns a divendres) dinàmiques i participatives amb monitors nadius i monitors especialitzats en estades lingüístiques, enfocades a preparar i superar els exàmens oficials de Cambridge.
Diferents grups de nivell adaptats segons el marc europeu, per treballar fitxes (gramàtica, vocabulari, comprensió, pronunciació i conversa) que estaran adaptades i relacionades amb una temàtica anglosaxona diaria.
Prova de nivell online `Test your English` previ a la colònia i prova de conversa per skype.
Informe personalitzat per l´alumne. Inclou fitxes de treball i materials en anglès.
Exàmen final i titulació oficial de Cambridge.

·Activity Program: dinàmiques de teatre en anglès, circuit aeri d´aventura sobre els arbres, Arts&Crafts, circuits de natura, piscina a la casa i 2 dies de sortida a la piscina del poble, excursió al Gorg, torneig esportiu, RoomScape virtual (amb ulleres de realitat virtual). Excursió el dissabte tarda/vespre per anar a una bolera a Vic.

·Thematic nights: cada día una noche temática diferente: Welcome, Grand National, St.Patricks Day, Rock&Roll, Talent Show (prepare una actuación individual o en equipo!), Tonight is yours! (Temática elegida por los participantes previamente al inicio de las colonias vía Instagram) y Cena de Gala con fiesta final y discoteca. Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!La Llobeta

Antic convent situat als afores del nucli urbà d´Aiguafreda. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/es de totes les edats.

Ofereix habitacions col·lectives de 3 a 24 places, amb terres de parquet, encesa de llums automàtica i accés a planta per múltiples escales i ascensor. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

La distribució de les habitacions és la següent:

- Annex amb 1 habitació amb bany a dins.
- Planta 1: 5 habitacions (3 amb bany a dins + un bloc banys per compartir entre 2 habitacions)
- Planta 2: 6 habitacions (2 amb bany a dins + bloc de banys per a 4 habitacions)

Exteriors amb esplanades de joc, sorral i piscina amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Colònies amb monitors nadius. Programa 24 hores en anglès. Torn de 14 dies que inclou examen oficial de nivell de Cambridge amb diploma acreditatiu del nivell del participant.

Referència: 4036
Activitat: Colònies Cambridge express
Preu: 959 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: del 5 al 18 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa (menjar casolà): Esmorzar, Dinar, Berenar, Sopar, Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores., Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: La Llobeta, Aiguafreda (Barcelona)
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0