Colònies Cambridge express

Nº : 4036.
Lloc activitat: Centelles/Osona
Preu: 929 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Les colònies d’estiu Cambridge Express estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Gaudint d’activitats lúdiques en plena natura i al mateix temps fent un curs intensiu d’anglès per perfeccionar la pronunciació, la conversa i la gramàtica que els permetrà examinar-se al final de l’estada obtenint una titulació oficial de Cambridge.

Les colònies d’estiu en anglès estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, anglès, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

English Points: Examen Oficial Cambridge, Tècniques d’estudi i autoavaluació, Proves prèvies de nivell online, Curs intensiu orientat a examen Cambridge, Fitxa específica + Informe personalitzat, 100% Immersió en anglès, Monitors natius i professors especialitzats

Activity Program: Circuit d’aventura sobre els arbres, Làser Combat, Cars a pedals, Gimcana d’aigua, Tir amb arc, Canó d’espuma (Festa de l’espuma, Torre d’aventura (Espeleologia+Rocòdrom+Tirolina+Rappel), La Bomba (Proves d’agilitat física sobre la piscina), Excursió a la platja i parc d’aventura flotant

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema + jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.


Mas Banyeres

En plena natura i a peu del Puigsagordi. Totalment reformada com a casa de colònies, dins d´una finca de 40 hectàrees i amb un ampli ventall d´equipament per a les activitats d´aventura (circuit de quads, karts, rocòdrom, tirolina, tir amb arc i circuit vertical entre els arbres), així com la nova granja, amb noves instal·lacions i molts més animals.

Exteriors amb àmplies esplanades de joc, sorral i piscina de 12x12 metres amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Ofereix habitacions col·lectives de 6 a 22 places. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

Totes les habitacions disposen de bany propi.

La distribució de les habitacions és la següent:

Planta 1: 7 habitacions
Planta 2: 3 habitacionsColònies amb monitors nadius. Programa 24 hores en anglès. Torn de 14 dies que inclou examen oficial de nivell de Cambridge amb diploma acreditatiu del nivell del participant.

Referència: 4036
Activitat: Colònies Cambridge express
Preu: 929 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: del 1 al 14 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa (menjar casolà): Esmorzar, Dinar, Berenar, Sopar, Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores., Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: Centelles/Osona
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0