Colònies de màgia amb el Mag Ramó

Nº : 2184.
s 2184 (1 opinions)
Lloc activitat: Aiguafreda (Vallès Oriental)
Preu: 449 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Del 30 de juny al 6 de juliol

Les colònies d’estiu de Màgia estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps, combinant activitats lúdiques amb el món de la màgia. Aprendran els millors trucs de màgia i les capacitats imprescindibles per convertir-se en un mag/a professional, treballant valors com la concentració, la disciplina i la constància.

Tot això i molt més en companyia del Mag Ramó, artista que ha rebut reconeixements públics i compta amb múltiples premis. Té espectacles propis com “El Rei de la Màgia” i un estil característic que el fan únic, basant-se en la comèdia i en el treball en equip com a mitjà per aconseguir resultats inimaginables.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, màgia, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

Activitats de Màgia: 3 hores diàries de màgia amb el Mag Ramó i el seu equip, dominar l’escena i captar l’atenció, concentració i domini dels nervis durant l’actuació, assaig de trucs de màgia a prop d’escenari, tècniques per la constància i la perseverança, preparació d’un Gran Show final.

Activitats d´aventura i natura: pista americana inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d´aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l´Avancó o als Gorg d´Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos, piscina diària, gimcana d´aigua, experimentació musical, Arts&Crafts, teatre.

Activitats alternatives i transversal on gaudiran coneixent el medi ambient, i així, conscienciar l´impacte que té la humanitat al món: taller d´experimentació musical, on jugarem amb la música, taller d´art i treballs manuals, on explicarem diferents línies de creació i imaginació, i taller de teatre on treballarem aspectes interpretatius i comunicatius.

Un gran repte esportiu i col·lectiu a través de jocs i dinàmiques que durant les colònies d´estiu ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

A més, 15 minuts al dia de relaxació, gestió d´emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d´activitats (tipus ioga, Mindfulness, etc.)La Llobeta

Antic convent situat als afores del nucli urbà d´Aiguafreda. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/ies de totes les edats.

Ofereix habitacions col·lectives de 3 a 24 places, amb terres de parquet, encesa de llums automàtica i accés a planta per múltiples escales i ascensor. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

La distribució de les habitacions és la següent:

- Annex amb 1 habitació amb bany a dins.
- Planta 1: 5 habitacions (3 amb bany a dins + un bloc banys per compartir entre 2 habitacions)
- Planta 2: 6 habitacions (2 amb bany a dins + bloc de banys per a 4 habitacions)

Exteriors amb esplanades de joc, sorral i piscina amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a millori les seves capacitats de concentració, disciplina i constància. Aquests són els valors imprescindibles per convertir-se en mag i són les que treballarem al llarg de les colònies a mesura que anem aprenem els millors trucs de màgia.

Referència: 2184
Activitat: Colònies de màgia amb el Mag Ramó
Preu: 449 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: de 30 de juny al 6 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: Allotjament, pensió completa, activitats lúdiques, taller de màgia i expressió, monitors les 24 hores del dia i assegurança
Lloc activitat: Aiguafreda (Vallès Oriental)
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Roger 1 4o 2184
Em va agradar molt perquè a part de la màgia (el que més) feiem un munt d´activitats: lipdub, piscina, excursions... Ho recomano a tots els nois i noies de la meva edat, 13 anys.
El taller de màgiaMapa de l'activitatColònies de màgia amb el Mag Ramó
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
Rutes amb caiac
0