Colònies de màgia amb el Mag Ramó

Nº : 2184.
s 2184 (1 opinions)
Lloc activitat: El Jou Nature (Guardiola de Berguedà, Barcelona)
Preu: 455 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Del 12 al 18 de juliol

Les colònies d’estiu de Màgia estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps, combinant activitats lúdiques amb el món de la màgia. Aprendran els millors trucs de màgia i les capacitats imprescindibles per convertir-se en un mag/a professional, treballant valors com la concentració, la disciplina i la constància.

Tot això i molt més en companyia del Mag Ramó, artista que ha rebut reconeixements públics i compta amb múltiples premis. Té espectacles propis com “El Rei de la Màgia” i un estil característic que el fan únic, basant-se en la comèdia i en el treball en equip com a mitjà per aconseguir resultats inimaginables.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, màgia, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

·Activitats de màgia: 15 hores de MasterClass de màgia amb el Mag Ramó i el seu equip, dominar l’escena i captar l’atenció, concentració i domini dels nervis durant l’actuació, assaig de trucs de màgia a prop d’escenari, tècniques per la constància i la perseverança, preparació d’un Gran Show final.

·Activitats d´aventura i natura: `El diamant` (parc acrobàtic amb xarxa), tirolina en cascada, bicicleta suspesa, curses d´orientació, caiac, jocs d´aigua, olimpiades esportives.

·Nits temàtiques: cada dia una nit temàtica diferent: Welcome, jocs de nit `Supervivència` en equip, Rock&Roll, Talent Show, Tonight is yours! (temàtica escollida pels participants prèviament a l´inici de les colònies via Instagram) o Sopar de Gala amb festa final i discoteca. Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!El Jou Nature

Està ubicat als afores de la població, en un paratge idíl·lic. Compte amb una amplis espais exteriors amb més 140 hectàrees equipats amb camps de joc, camp de futbol amb gespa artificial, llacunes artificials on poder practicar esports nàutics, bosc propi, ermita privada i una torre de guaita.

La instal·lació és àmplia amb més de 5000 m2. Amb un total de 43 habitacions distribuïdes en 3 zones totalment diferenciades, 3 menjadors, 5 sales d’activitats i una gran sala polivalent amb capacitat per a més de 400 persones. Les habitacions són d´entre 3 i 22 places, equipades amb llits i lliteres. Totes les habitacions disposen de bany privat.

El Jou Nature disposa d´una piscina interior annexa a la gran sala polivalent, un camp de futbol de gespa artificial, uns espais exteriors planers, molt amplis i amb camins privats, llacs artificials dins del recinte on es poden fer activitats esportives nàutiques, amplis boscos, esplanades de joc i estructures d’aventura integrades en l’entorn natural.

Una instal·lació totalment integrada al seu entorn, sostenible i respectuosa amb el medi ambient: calderes de biomassa, plaques fotovoltaiques, filtració biològica d´aigües residuals i reaprofitament de l´aigua de pluja per reg.

El Jou Nature es troba a tan sols 20 minuts a peu del museu de les Mines de Cercs, a 15 minuts en cotxe del Pantà de la Baells i del Jaciment Paleontològic de Fumanya.

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a millori les seves capacitats de concentració, disciplina i constància. Aquests són els valors imprescindibles per convertir-se en mag i són les que treballarem al llarg de les colònies a mesura que anem aprenem els millors trucs de màgia.

Referència: 2184
Activitat: Colònies de màgia amb el Mag Ramó
Preu: 455 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: de 12 al 18 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: Allotjament, pensió completa, activitats lúdiques, taller de màgia i expressió, monitors les 24 hores del dia i assegurança
Lloc activitat: El Jou Nature (Guardiola de Berguedà, Barcelona)
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Roger 1 4o 2184
Em va agradar molt perquè a part de la màgia (el que més) feiem un munt d´activitats: lipdub, piscina, excursions... Ho recomano a tots els nois i noies de la meva edat, 13 anys.
El taller de màgiaMapa de l'activitatColònies de màgia amb el Mag Ramó
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
Rutes amb caiac
0