Colònies 100% anglès

Nº : 3465.
Lloc activitat: Centelles
Preu: Des de 349 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Colònies en anglès amb un combinat de 3 hores de classes diàries amb múltiples activitats lúdiques. Amb monitors especialitzats en estades lingüístiques. Diferents grups adaptats segons el nivell d´anglès (marc europeu) per treballar gramàtica, vocabulari, comprensió, pronunciació i conversa.

Treballarem els principals aspectes idiomàtics de forma lúdica i participativa, com si fos un projecte transversal durant el dia on tot té un perquè! Aprofitant trets diferencials de la cultura anglosaxona, es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. D´aquesta manera lúdica ampliaran vocabulari de forma lúdica i pràctica.

Test previ a l´inici de les Colònies (Test your English by Cambridge). Test al final de les colònies: Cambridge Placement test per majors de 11 anys i exàmen Chaplins´s Placement test per menors de 11 anys (especialment dissenyat per les colònies Eix Estels). Diploma de participació segons el nivell assolit i informe personalitzat de cada alumne (avaluació i punts de millora). El programa inclou el dossier de l´alumne i tots els materials necessaris per a la realització de les classes d´anglès.

Les colònies d´estiu en anglès d´Eix Estels estan acreditades per Chaplin´s Language Consultants, centre preparatori d´examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.


Activitats

- English Points: 3 hores de classe diàries (de dilluns a divendres), diferents grups de nivell adaptats segons el marc europeu, per treballar gramàtica, vocabulari, comprensió, pronunciació i conversa. Les classes seràn dinàmiques i participatives, i les fitxes estaran adaptades amb els nivells de cada grup. Informe personalitzat per l´alumne. Inclou fitxes de treball i materials en anglès.

- Activity Program: Circuit d´aventura sobre els arbres, torre d´aventura (rocòdrom + tirolina), cursa d´orientació, piscina, la bomba (proves d´habilitat sobre la piscina), gimcana d´aigua.

- Thematic nights: cada dia una nit temàtica diferent, i la darrera nit... Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

- Reptes col·lectius + Problem Solving: Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l´estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

- Sessió de relaxació diària: 15 minuts després d´esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d´emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d´activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

- Sessió de gamificació: cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom... Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.Mas Banyeres

En plena natura i a peu del Puigsagordi. Totalment reformada com a casa de colònies, dins d´una finca de 40 hectàrees i amb un ampli ventall d´equipament per a les activitats d´aventura (circuit de quads, karts, rocòdrom, tirolina, tir amb arc i circuit vertical entre els arbres), així com la nova granja, amb noves instal·lacions i molts més animals.

Exteriors amb àmplies esplanades de joc, sorral i piscina de 12x12 metres amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Ofereix habitacions col·lectives de 6 a 22 places. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

Totes les habitacions disposen de bany propi.

La distribució de les habitacions és la següent:

Planta 1: 7 habitacions
Planta 2: 3 habitacions


Torns i preus

- Del 9 al 15 d´agost: 349 euros/persona

(IVA inclòs)

Classes, activitats, el quotidià (àpats, dutxes, serveis, etc..) i els jocs/piscina i excursions 100% en Anglès i amb monitors especialitzats en estades lingüístiques.

Referència: 3465
Activitat: Colònies 100% anglès
Preu: Des de 349 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: Una setmana
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa (menjar casolà): Esmorzar, Dinar, Berenar, Sopar , Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores., Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: Centelles
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0