Colònies 100% anglès amb monitors nadius

Nº : 3465.
Lloc activitat: Aiguafreda (Vallès Oriental)
Preu: Des de 299 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Les colònies d’estiu 100% English estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Combinant 3 hores de classes amb múltiples activitats lúdiques realitzades 100% en anglès. Amb monitors natius i monitors especialitzats en estades lingüístiques que els permetrà perfeccionar la pronunciació, la conversa, la gramàtica, el vocabulari i la comprensió, en definitiva, millorar la comunicació en llengua anglesa de forma divertida i quasi sense adonar-se’n!

Les colònies d’estiu en anglès estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, anglès, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

English Points: Test al final de les colònies: Cambridge Placement test per majors de 11 anys i exàmen Chaplins´s Placement test per menors de 11 anys (especialment dissenyat per nosaltres)

Activity Program: dinàmiques de teatre i màgia en anglès, pista americana inflable, pista americana fixa, tir amb arc mòbil, circuit d’aventura sobre els arbres, piscina diària a la mateixa casa de colònies, 2 dies de piscina al poble, excursió al Gorg de l´Avancó o Gorg d´Aiguafreda (segons edat), dinàmiques i jocs de natura (conscienciació Mediambiental), torneig esportiu, RoomScape virtual (amb ulleres de realitat virtual), acroesport i activitats de circ.

Festes nocturnes i nits molt animades: cada dia una nit temàtica diferent d’inspiració inglesa i jocs de nit, festa final i discoteca a la mateixa casa.La Llobeta

Totalment reformada, casa modernista situada a Aiguafreda, al costat del Parc Natural del Montseny. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/ies de totes les edats.

Ofereix habitacions col·lectives de 3 a 24 places, amb terres de parquet, encesa de llums automàtica i accés a planta per múltiples escales i ascensor. Tres menjadors i servei de cuina casolana elaborada a la mateixa instal·lació, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

La distribució de les habitacions és la següent:
- Annex amb 1 habitació amb bany a dins.
- Planta 1: 5 habitacions (3 amb bany a dins + un bloc banys per compartir entre 2 habitacions)
- Planta 2: 6 habitacions (2 amb bany a dins + bloc de banys per a 4 habitacions)

Exteriors amb esplanades de joc, sorral i piscina amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.


Torns i preus

- Del 5 al 11 de juliol: 449 euros/persona
- Del 12 al 18 de juliol: 449 euros/persona
- Del 19 al 25 de juliol: 445 euros/persona
- Del 26 de juliol al 1 d´agost: 445 euros/persona
- Del 2 al 8 d´agost: 349 euros/persona
- Del 9 al 15 d´agost: 349 euros/persona
- Del 16 al 22 d´agost: 335 euros/persona
- Del 23 al 29 d´agost: 335 euros/persona
​​- Del 30 d´agost al 4 setembre: 299 euros/persona (torn curt amb sortida en divendres a les 18:30. Torn sense monitors nadius)(IVA inclòs)

Classes, activitats, el quotidià (àpats, dutxes, serveis, etc..) i els jocs/piscina i excursions 100% en Anglès i amb monitors Nadius.

Referència: 3465
Activitat: Colònies 100% anglès amb monitors nadius
Preu: Des de 299 euros/nen (IVA inclòs)
Durada: Una setmana
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa (menjar casolà): Esmorzar, Dinar, Berenar, Sopar , Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores., Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: Aiguafreda (Vallès Oriental)
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0