0

Colònies 100% anglès amb monitors nadius

Nº : 3465.
Lloc activitat: Centelles
Barcelona
Preu: Des de 421 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
des de 421,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Les colònies d’estiu 100% English estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Combinant 3 hores de classes amb múltiples activitats lúdiques realitzades 100% en anglès. Amb monitors natius i monitors especialitzats en estades lingüístiques que els permetrà perfeccionar la pronunciació, la conversa, la gramàtica, el vocabulari i la comprensió, en definitiva, millorar la comunicació en llengua anglesa de forma divertida i quasi sense adonar-se’n!

Les colònies d’estiu en anglès estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, anglès, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

English Points: Proves de nivell al principi de l’estada, Examen final + diploma (titulació pròpia), Informe personalitzat per alumne, Teachers i monitors de lleure, Monitors natius, 3 hores de classe diàries (dilluns/divendres), Fitxes de treball, 100% Immersió en anglès

Activity Program: Circuit d’aventura sobre els arbres, Làser Combat, Cars a pedals, Gimcana d’aigua, Tir amb arc, Canó d’espuma (Festa de l’espuma, Torre d’aventura (Espeleologia+Rocòdrom+Tirolina+Rappel), La Bomba (Proves d’agilitat física sobre la piscina), Excursió a la platja i parc d’aventura flotant

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema + jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.


Mas Banyeres

En plena natura i a peu del Puigsagordi. Totalment reformada com a casa de colònies, dins d´una finca de 40 hectàrees i amb un ampli ventall d´equipament per a les activitats d´aventura (circuit de quads, karts, rocòdrom, tirolina, tir amb arc i circuit vertical entre els arbres), així com la nova granja, amb noves instal·lacions i molts més animals.

Exteriors amb àmplies esplanades de joc, sorral i piscina de 12x12 metres amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Ofereix habitacions col·lectives de 6 a 22 places. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

Totes les habitacions disposen de bany propi.

La distribució de les habitacions és la següent:

Planta 1: 7 habitacions
Planta 2: 3 habitacions


Torns i preus

- Del 1 al 7 de juliol: 453 euros/persona
- Del 8 al 14 de juliol: 453 euros/persona
- Del 15 al 21 de juliol: 447 euros/persona
- Del 22 al 28 de juliol: 421 euros/persona

(IVA inclòs)

Mapa de l'activitat