Colònies de Hip-hop amb Brodas Bros de l´1 al 7 de juliol

Nº : 3017.
s 3017 (2 opinions)
Lloc activitat: St Martí de Centelles, Osona
Preu: 481 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Les colònies d’estiu de Hip-Hop estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps, explorant la cultura urbana i el Hip-Hop, utilitzant-se com a eina de transmissió i expressió de valors com la pau, el respecte, la unitat, l’esperit de superació, la capacitat de crítica social i la igualtat.

Tot això i molt més en companyia dels Brodas Bros, companyia de ball i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006 i que ha triomfat en tot el món amb els seus vibrants i enèrgics espectacles, sent un exemple de professionalitat, compromís i superació.

Totes les activitats d’aventura de les colònies estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, ball, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.


Activitats Hip-Hop: 3 hores de classes diàries amb els Brodas Bros, Preparació de Show Final, Taller Beat Box (Percusió Vocal), Taller de Graffiti i Tag, MasterClass de B-Boying (Breakdance), Demo de Popping, locking i House-Dance, Taller de DJ

Activitats destacades: Tirolina, Boulder (Escalada Horitzontal), Tir amb arc i cerbatana, Power Slide, Làser Combat, Piscina diària a la casa de colònies

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (disco show) + Nit de cinema, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.


Can Miqueló

Als Cingles de Bertí, amb unes vistes espectaculars al Parc de Sant Llorenç i envoltada de bosc, es troba Can Miqueló. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/ies de totes les edats.

Totes les habitacions amb bany propi

Dos menjadors i servei de cuina casolana, tres sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés.

Exteriors amb esplanades de joc, camp de futbol i pistes de bàsquet, sorral i piscina amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Una veritable experiència on podràs conèixer i aprofundir en el món del Hip hop de la mà de Brodas Bros. Per nens de 10 a 17 anys.

Referència: 3017
Activitat: Colònies de Hip-hop amb Brodas Bros de l´1 al 7 de juliol
Preu: 481 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: de l´1 al 7 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades pel Departament Educatiu, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa, (menjar casolà, esmorzar, dinar, berenar i sopar), Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores, Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: St Martí de Centelles, Osona
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Ester 1 5o 3017
I tant que ho recomano. El meu fill ho va puntuar amb un 10 i l%.u2019any que ve vol repetir
Tot està molt bé
Sonia 2 0o 3017
me hubiera encantado que mi hija hubiera ido sobre todo para bailar conthiago pero al cambiarse las fechas de las colonias no pudo apuntarse. fue una faena gorad aporque estaba muy ilusionada, ademas nosotrso habiamos organizado las vacaciones para irnos cuando ella acabase las colonias , asi que el cambio de fechas de las colonias nos iban fatal. ya lo hable por tlf en su dia incluso estuve dando ideas para realizarlo por qui.


bueno espero que el año que viene si se pueda a puntar.Y me enviareis inforamcion vale?


sonia

Lupe 3 5o 3017
Són molt divertits i amb molt bon nivellMapa de l'activitatColònies de Hip-hop amb Brodas Bros de l´1 al 7 de juliol
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2
rating
Rutes amb caiac
0