Colònies de Hip-hop amb Brodas Bros

Nº : 3017.
s 3017 (2 opinions)
Lloc activitat: Sant Feliu de Buixalleu
Preu: 489 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Colònies d’estiu de Hip-Hop amb els Brodas Bros, companyia de ball i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006 i que ha triomfat en tot el món amb els seus vibrants i enèrgics espectacles, sent un exemple de professionalitat, compromís i superació.

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques de ball de Hip-Hop, unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura urbana i quins són els valors intrínsecs, la seva importància i llegat com a eina de transmissió i expressió de valors com la pau, el respecte, la unitat, l´esperit de superació, la capacitat de crítica social i la igualtat.


Activitats

- Activitats Hip - Hop: 3 hores de classes diàries amb els Brodas Bros, classes de Hip Hop, Popping, locking i House-Dance, Beat Box (percusió vocal), taller de grafiti i tag, MasterClass de B-Boying (Breakdance), taller de DJ.

- Activitats d´aventura i aquàtiques: Splash (activitat d´aventura a la piscina), canó d´escuma, circuit d´aventura sobre els arbres, rocòdrom, tirolina, BalanzBikes, paret ferrada.

- Treball de conscienciació mediambiental sobre els plàstics al mar, incloent reptes i problemes a resoldre.

- Nits temàtiques: cada dia una nit temàtica diferent, i la darrera nit... Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

- Reptes col·lectius + Problem Solving: Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l´estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

- Sessió de relaxació diària: 15 minuts després d´esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d´emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d´activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

- Sessió de gamificació: cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom... Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.Can Vendrell

Can Vandrell és una de les masies disseminades que conformen la Vall de la Riera d´Arbúcies, enmig d´un paratge idíl·lic, emmarcada pels massissos del Montseny i de les Guilleries, on abunden els boscos d´alzines, alzines sureres, pins pinyoners i castanyers. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d´estades amb nois/es de totes les edats.

Ofereix 13 habitacions col·lectives i 5 d´elles amb el bany privat.

Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d´activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada per a cadires de rodes.

Una veritable experiència on podràs conèixer i aprofundir en el món del Hip hop de la mà de Brodas Bros. Per nens de 10 a 17 anys.

Referència: 3017
Activitat: Colònies de Hip-hop amb Brodas Bros
Preu: 489 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Del 19 al 25 de juliol
Dificultat: Baixa
Inclou: Totes les activitats programades pel Departament Educatiu, Monitoratge professional les 24 hores del dia, Director titulat de l’estada, Pensió Completa, (menjar casolà, esmorzar, dinar, berenar i sopar), Regals als participants: Diploma personalitzat per a cada participant, Materials fungibles i d’altres, Fitxes de seguiment de cada nen/a, Vehicle de suport logístic a disposició 24 hores, Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, Coordinació i planificació de l’estada amb els responsables del grup
Lloc activitat: Sant Feliu de Buixalleu
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Ester 1 5o 3017
I tant que ho recomano. El meu fill ho va puntuar amb un 10 i l%.u2019any que ve vol repetir
Tot està molt bé
Sonia 2 0o 3017
me hubiera encantado que mi hija hubiera ido sobre todo para bailar conthiago pero al cambiarse las fechas de las colonias no pudo apuntarse. fue una faena gorad aporque estaba muy ilusionada, ademas nosotrso habiamos organizado las vacaciones para irnos cuando ella acabase las colonias , asi que el cambio de fechas de las colonias nos iban fatal. ya lo hable por tlf en su dia incluso estuve dando ideas para realizarlo por qui.


bueno espero que el año que viene si se pueda a puntar.Y me enviareis inforamcion vale?


sonia

Lupe 3 5o 3017
Són molt divertits i amb molt bon nivellMapa de l'activitatColònies de Hip-hop amb Brodas Bros
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2
rating
0