0

Joc d´escapament tematitzat a Mataró

Nº : 3780.
Lloc activitat: Mataró
Barcelona
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
des de 45,00 €

s 3780 (1 opinions)


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


És un joc apte per a tot tipus de públic que es diverteixi resolent enigmes, jugant a jocs de taula i misteri i que gaudeixi en companyia de familiars i amics.

L´aventura posarà a prova la vostra agudesa i enginy. Només si aconseguiu desxifrar cadascun dels enigmes, proves i endevinalles que anireu trobant estratègicament durant el recorregut, aconseguireu sortir. La força física no us ajudarà en cap cas.

Entrar és fàcil però sortir... només ho aconseguireu amb un bon treball en equip, sent observadors i usant la vostra lògica i destresa ja que a l´hora d´identificar i analitzar les pistes amb detall, la comunicació entre vosaltres serà una peça indispensable.

Tindreu un màxim de 60 minuts per aconseguir-ho. Serà suficient?

L´equip estarà format per un nombre d´entre dos i cinc persones. No és un joc per a nens, però podran participar joves a partir de 14 anys sempre que vagin acompanyats d´un adult responsable. Sentireu que cada un de vosaltres sou els protagonistes i una peça indispensable per a l´equip.

El fet d´estar tancats no us farà sentir claustrofòbia. Tampoc passareu por, ni us portareu sobresalts. El nivell d´adrenalina us pujarà per la tensió que poseu vosaltres mateixos a l´hora de buscar i resoldre els enigmes.

Serà una experiència inoblidable.


Preus per grup

- De dilluns a dijous: 45 euros

- Divendres, cap de setmana i festius: 50 euros

(IVA inclòs)

Opinions dels clients


Maria 1 5o 3780
Vam fer aquesta activitat amb un grup d´amics aprofitant la celebració d´un aniversari. Ens ho vam passar molt bé.
Vam passar una molt bona estona.
Mapa de l'activitatJoc d´escapament tematitzat a Mataró
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating