Oferta batejos de submarinisme

Nº : 681.
s 681 (43 opinions)
Lloc activitat: Fem l´activitat a Sant Antoni de Calonge a la Cala Gogo
Preu: 65 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

L'objectiu d'aquesta experiència és introduir el submarinisme a les persones que no el coneixen.

El bateig ajuda a vèncer les confusions que existeixen sobre el busseig, sense haver de comprometre's a un entrenament de nivell inicial. Proporciona als participants l'oportunitat de bussejar de veritat i presenta la immersió de forma agradable, segura i divertida.

Abans d'entrar a l'aigua, s'expliquen les tècniques bàsiques d'aquest esport: la tècnica de respiració, com compensar la pressió, com buidar l'aigua de les ulleres, com recuperar el regulador, com s'ha de reaccionar davant d'un problema de falta d'aire i com ha de ser el desplaçament durant la immersió; a més, consta d'una explicació general sobre el funcionament de l'equip.

L'activitat es fa amb grups reduïts: dues persones per a cada instructor. Té una durada de 2.30 h i la immersió és de 40 minuts.


Instal.lacions

Teniu a la vostra disposició vestuaris, dutxes amb aigua calenta, equips nous, assegurança i aparcament gratuït davant mateix de les instal·lacions.


Aprèn a fer submarinisme de forma divertida i segura.

Aprofita aquesta oferta i descobreix al mon submarí, busseja durant 40 minuts acompanyat d´un instructor i en un dels millors llocs de la costa brava.

Referència: 681
Activitat: Oferta batejos de submarinisme
Preu: 65 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 2 hores.
Dificultat: Baixa
Inclou: Tot el material de busseig, assegurança i material didàctic.
Lloc activitat: Fem l´activitat a Sant Antoni de Calonge a la Cala Gogo
Provincia: Girona
Extres: Cursos d´iniciació, avançat, de rescat, de Dive Master, especialització, sortides en vaixell en diferents punts de Begur i també Illes Medes.
Nº legal: 008512
Nº llicència: No


Oferta batejos de submarinisme
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 43 rating