En bicicleta elèctrica pel Delta de l’Ebre

Nº : 4084.
Lloc activitat: Delta de l’Ebre
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Tarragona

oferim una experiència única amb bicicleta elèctrica al Parc Natural del Delta de l’Ebre a través de rutes cicloturístiques per gaudir en família, en parella o en amics, descobrint un paisatge privilegiat minimitzant l’esforç físic.

La nostra bicicleta elèctrica està equipada amb alforges perquè t’oblidis de la motxilla! Un GPS et guiarà per la infinitat de camins rurals i zones protegides a través de les nostres rutes marcades dissenyades per tots els gustos.
Podreu recórrer els entorns naturals salvatges que amaga el territori deltaic, sense que ni l’edat ni la condició física siguin un impediment.més

Gràcies a un mitjà de transport respectuós amb l’entorn, descobriràs en silenci els detalls i les curiositats de l’ornitologia observant de prop la biodiversitat d’aus i espècies protegides.
Tria la teva ruta ideal pel teu viatge de descoberta al nostre territori!!


Ruta Desembocadura del riu Ebre

Des d’un entorn únic envoltats de camps d’arròs realitzareu un recorregut agradable en el que gaudireu d'un còmode carril bici fins la desembocadura d’un dels rius més importants a l’estat espanyol, amb els seus 910km de recorregut. Un cop allí, sentirem la fusió entre el riu i el mar amb tot el seu esplendor paisatgístic i gaudireu de les platges salvatges amb les seves espectaculars dunes plenes de vegetació.


Punts d'interès
Desaigües naturals - Port fluvial de Deltebre – desembocadura amb vistes a la Illa de Buda i Sant Antoni – llacuna del Garxal – dunes amb vegetació halòfila – les casetes rurals dels arrossars.Ruta La badia del Fangar

Si el que voleu és estar en contacte amb l’aigua, no us podreu perdre aquesta ruta vora la Badia del Fangar. Un espectacle que combina les activitats tradicionals de la pesca amb el cultiu del musclo i l’ostra, present a les casetes del mar; les “muscleres”. Tindreu l'oportunitat de recórrer els aiguamolls de depuració farcits d’aus aquàtiques que us envoltaran durant tota la ruta junt amb l'essència de les platges salvatges. Un paisatge excepcional que deixarà hipnotitzats als amants de la fotografia.


Punts d'interès
Far del Fangar - Bombes de desguàs - Lo Goleró - Port pesquer Illa de Mar - Muscleres de la Badia del Fangar – Aiguamolls de depuració (filtre verd).


Preus

- Mig dia (4 hores): 24 euros/persona
- Dia sencer: 29 euros/persona
- Cadireta infantil: 3 euros
- Remolc Tàndem/Remolc infantil: 6 euros
- Ruta autoguiada en GPS: 6 euros

(IVA inclòs)


Descripció de l'activitat

oferim una experiència única amb bicicleta elèctrica al Parc Natural del Delta de l’Ebre a través de rutes cicloturístiques per gaudir en família, en parella o en amic.

Referència: 4084
Activitat: En bicicleta elèctrica pel Delta de l’Ebre
Preu: Detallat al text
Durada: Mig dia o dia sencer
Dificultat: Baixa
Inclou: Una bicicleta amb alforges, un casc, una cadena de seguretat, assistència en ruta, l’assegurança i tota la informació necessària per a realitzar la ruta (Mapes, guies,informació ornitològica, etc...)
Lloc activitat: Delta de l’Ebre
Provincia: Tarragona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort