Joc infantil per a festes i aniversaris

Nº : 4248.
Lloc activitat: Ens desplacem
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Es tracta d’un joc de pistes portàtil inspirat en els coneguts “escape room” en què és imprescindible utilitzar la imaginació, l’enginy i la capacitat de treballar en equip per aconseguir desxifrar tots els enigmes que proposa. El joc consisteix en una caixa tancada amb un candau que els participants han d'obrir i resoldre els enigmes que es trobaran a dins.


Disposem de dues temàtiques de joc:

L’Origen de l’Univers (per a nens/es d'entre 6 i 12 anys). Us heu preguntat mai quin va ser l’origen de l’univers o com va sorgir la vida al nostre planeta? Convertiu-vos en un equip de científics i descobriu quins són els elements imprescindibles per preservar la vida a la Terra. No teniu gaire temps. Els recursos no són eterns!

El botí d’en Serrallonga (grups d'adolescents o bé famílies en què hi hagi adults i nens/es). Sabeu la història d’en Serrallonga? Va ser un dels bandolers més respectats de la zona del Montseny i les Guilleries! Després de ser executat acusat d’una llarga llista de delictes, els seus companys han trobat el seu últim botí. Ajudeu-los a obrir-lo abans que us enxampin!

Els jocs estan pensats perquè l’equip de jugadors pugui esbrinar les pistes de forma autònoma, però un monitor els acompanyarà en tot moment per guiar-los, orientar-los i oferir-los ajuda si és necessari.

En una mateixa sessió hi poden participar un mínim de 3 jugadors i un màxim de 14. Per a grups més grans, contacteu amb nosaltres i buscarem la millor opció!

No cal moure’s, ens desplacem on vosaltres vulgueu! Indica’ns on vols fer l’activitat i un monitor vindrà amb tot el necessari perquè els participants siguin els protagonistes d’una aventura emocionant.

El lloc on es farà el joc pot ser a l ’interior o a l’exterior, només cal que tingui l’espai suficient per col·locar un bagul per cada equip i que els participants puguin concentrar-se en les proves evitant distraccions.

Si no disposeu de cap espai, poseu-vos en contacte amb nosaltres!


Preus
- 1 equip (de 3 a 7 jugadors): 110 euros/equip
- 2 equips (de 8 a 14 jugadors): 170 euros/equip

(IVA inclòs)

Es tracta d’un joc de pistes portàtil inspirat en els coneguts “escape room” en què és imprescindible utilitzar la imaginació, l’enginy i la capacitat de treballar en equip.

Referència: 4248
Activitat: Joc infantil per a festes i aniversaris
Preu: Detallat al text
Durada: 1 hora
Dificultat: Baixa
Inclou: Desplaçament, una hora de monitor i tot el material necessari per realitzar l’activitat.
Lloc activitat: Ens desplacem
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0