Pack esports per a grups

Nº : 4250.
Lloc activitat: Sant Esteve de Palautordera
Preu: 20 euros/persona (IVA no inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

A la zona esportiva es duran a terme un seguit de mini partidets de diferents esports. Segons els inscrits a cada modalitat, hi haurà uns quadrants que s’hauran de complir, que marcaran el calendari de les diferents competicions. A cada estació hi haurà monitors dinamitzant-les i també s’encarregaran de fer “d’àrbitres” (no són àrbitres professionals).

- Camp de futbol 7:hi haurà el camp de futbol 7 d’herba artificial disponible per fer partits. Segons els inscrits, es faran diferents equips i es disputarà una petita competició.

- Volei platja: segons els participants inscrits, es faran diferents equips i s’organitzarà un petit torneig de volei platja, dins el camp de sorra de platja que hi ha al complex.

- Pàdel: una de les activitats estrella de la jornada, tots els participants podran disputar un seguit de partidets, per temps, entre diferents membres, que serviran per determinar les parelles que aniran a les fases finals del torneig. Hi haurà dos nivells disponibles (B i C).

En el pack d’esports, es proposa als participants, dividits en diferents equips, que realitzin una jornada de competició, participant en diferents disciplines. Alguns dels esports que oferim son: Futbol 5 o 7, Volei platja o Pàdel.

Referència: 4250
Activitat: Pack esports per a grups
Preu: 20 euros/persona (IVA no inclòs)
Durada: 2 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Activitats detallades, Material tècnic necessari per a la realització de les activitats, Monitoratge especialitzat, Assegurança bàsica de responsabilitat civil, Aparcament, Servei de Bar, barra lliure de refrescos i begudes no alcohòliques durant l’activitat.
Lloc activitat: Sant Esteve de Palautordera
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0