Aventura i esport per empreses - cohesió

Nº : 4249.
Lloc activitat: Sant Esteve de Palautordera
Preu: 45 euros/persona (IVA no inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Es dividirà el complex en diferents zones, agrupant les activitats per tipologies. A partir d’aquí, cada participant podrà apuntar-se amb antelació a les diferents activitats, mitjançant uns quadrants (facilitats per nosaltres) que trobaran als seus respectius llocs de treball, o com l’empresa cregui oportú, per tal de garantir el correcte funcionament de la jornada. Segons els inscrits i les activitats que requereixin d’unes rotacions més estrictes, es faran uns calendaris on els participants veuran a quines franges horàries hauran d’assistir a cada una de les activitats, i d’aquesta manera, garantir que tothom pugui gaudir de totes elles.ZONA D’AVENTURA

A la zona d’aventura, les activitats estaran enfocades a buscar una mica més d’adrenalina, sense oblidar-nos de passar-ho pipa i poder fer activitats que no solem fer habitualment.

Dins la zona d’aventura, hi haurà les següents activitats:

- Escalada: hi haurà dues modalitats. Una consistirà en escalar una de les parets de 10 metres del nostre rocòdrom, i baixar fent ràpel; i l’altra consistirà en escalar una de les parets de 8 metres del nostre rocòdrom, i baixar per una tirolina de 15 metres

- Karts de pedal:els participants hauran de conduir un kart amb accionament per pedals a través d’un circuit fet amb pneumàtics, sobre una superfície de terra. S’organitzaran petites competicions segons el número de participants que hi hagi en cada moment.

- Tir amb arc:en aquesta activitat s’aprendrà de forma intuïtiva i bàsica, la tècnica del tir amb arc, a partir de l’execució de diferents modalitats i mini competicions per fer l’activitat més entretinguda. S’adaptaran les modalitats segons el nivell general del grup.ZONA RECREATIVA

A la zona recreativa, trobarem un ampli repertori de jocs, que de forma lliure, els participants podran anar fent durant tota la jornada. Dins aquesta zona, hi haurà les següents activitats:

- Futbolins: hi haurà futbolins disponibles per fer partides il·limitades.
- Ping-pongs: hi haurà ping-pongs prop de la zona del pàdel, per fer tantes partides com es vulgui.
- Dianes de dards: hi haurà dues dianes de dards per poder practicar una mica la punteria. Cada diana té disponible moltes modalitats de joc diferents. Podreu fer tantes partides com es vulgui.
- Petanca: hi haurà un camp de petanca marcat al complex, amb un joc de bolesZONA ESPORTIVA

A la zona esportiva es duran a terme un seguit de mini partidets de diferents esports. Segons els inscrits a cada modalitat, hi haurà uns quadrants que s’hauran de complir, que marcaran el calendari de les diferents competicions. A cada estació hi haurà monitors dinamitzant-les i també s’encarregaran de fer “d’àrbitres” (no són àrbitres professionals).

- Camp de futbol 7:hi haurà el camp de futbol 7 d’herba artificial disponible per fer partits. Segons els inscrits, es faran diferents equips i es disputarà una petita competició. En el cas de només haver-hi participants per fer dos equips, es farà un partit al principi de la jornada.

- Volei platja: segons els participants inscrits, es faran diferents equips i s’organitzarà un petit torneig de volei platja, dins el camp de sorra de platja que hi ha al complex.

- Pàdel: una de les activitats estrella de la jornada, tots els participants podran disputar un seguit de partidets, per temps, entre diferents membres, que serviran per determinar les parelles que aniran a les fases finals del torneig. Hi haurà dos nivells disponibles (B i C).

Es dividirà el complex en diferents zones, agrupant les activitats per tipologies. A partir d’aquí, cada participant podrà apuntar-se amb antelació a les diferents activitats.

Referència: 4249
Activitat: Aventura i esport per empreses - cohesió
Preu: 45 euros/persona (IVA no inclòs)
Durada: 4 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Activitats detallades, Material tècnic necessari per a la realització de les activitats, Monitoratge especialitzat, Assegurança bàsica de responsabilitat civil, Aparcament, Servei de Bar, barra lliure de refrescos i begudes no alcohòliques durant l’activitat. No inclous cap altre servei, ruta o excursió no especificat (transport, extres…)
Lloc activitat: Sant Esteve de Palautordera
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0