Cap de setmana enològic i cultural

Nº : 1339.
s 1339 (3 opinions)
Lloc activitat: Font-Rubí
Preu: 102 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

A Font-rubí, es troben ubicades les finques en les que s'elabora el nostre vi. El clima de la zona i la nostra ubicació (a 500 metres d'altitud) aporten contrastos de temperatura més pronunciats que afavoreixen la bona síntesis dels aromes, color i tànica dels nostres vins. Al celler coneixerà els secrets de la vinya i l'art dels enòlegs per elaborar vins d'una gran qualitat, mentre passeja tranquil•lament entre les soques que els veuen néixer.

El celler i les vinyes que es visiten són de propietat privada familiar i estan situades en plena natura. Tenen una extensió de 100 Ha que permeten complementar aquestes visites amb alguna altra activitat i fins i tot organitzar àpats en el propi celler.

S'allotjarà a l'hotel Sol i vi, al cor de Vilafranca del Penedès. Aquest Hotel de tres estrelles ofereix uns amplis i complets serveis perquè la vostra estada sigui el més agradable possible. Al barri antic de Vilafranca del Penedès es poden trobar festes, mercats i fires populars durant tot l'any a més d'un important patrimoni històric-artístic d'origen medieval.

Número de llicència de l'hotel: HB3822


L'escapada

Inclou:
- Allotjament en un hotel de tres estrelles
- Visita al Celler J. Miquel Jané


L'Hotel Pere III

- Una nit d'hotel en habitació doble esmorzar inclòs.

Disposa de 52 àmplies i confortable habitacions, totes exteriors i molt lluminoses, bany complet amb assecador, TV satèl•lit, connexió Internet, climatització i caixa forta. Pot escollir entre habitació confort o suite amb saleta.


Visita-curs i degustació al Celler J. Miquel Jané (3 hores)

- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura (1 h.)
- Visita a la bodega mentre es donen explicacions enològiques (30 min.)
- Tast de 4 vins J. Miquel Jané elaborats a la bodega (curs de tast inclòs) que es complementa amb un aperitiu de productes de la regió (1.30 h.).

Durant la visita es lliura un dossier amb les explicacions del curs que servirà de guia pràctica per a tots aquells que vulguin

Escapis un cap de setmana a conèixer el Penedès. Comparteixi amb nosaltres una jornada única de natura, viticultura i enologia.

Referència: 1339
Activitat: Cap de setmana enològic i cultural
Preu: 102 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Un dia i una nit
Dificultat: -
Inclou: Veure fitxa activitat
Lloc activitat: Font-Rubí
Provincia: Barcelona
Cap de setmana enològic i cultural
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 3 rating