Escapada enològica cap de setmana

Nº : 1253.
s 1253 (2 opinions)
Lloc activitat: Penedès (Font-Rubi) a 45 minuts de Barcelona
Preu: 163 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

A Font-rubí, es troben ubicades les finques en les que s'elabora el nostre vi. El clima de la zona i la nostra ubicació (500 metres d'altitud) aporten contrastos de temperatura més pronunciats que afavoreixen la bona síntesis dels aromes, color i tenacitat dels nostres vins.

Al celler coneixerà els secrets de la vinya i l'art dels enòlegs per elaborar vins d'una gran qualitat, mentre passeja tranquil•lament entre les soques que els veuen néixer.

El celler i les vinyes que es visiten són de propietat privada familiar i estan situades en plena natura. Tenen una extensió de 100 Ha. i permeten complementar aquestes visites amb alguna altra activitat i fins i tot organitzar àpats al propi celler.

S'allotjarà en un bio-hotel, masia envoltada entre vinyes i terres de conreu tan característiques de la zona, des d'on poden gaudir d'unes il•limitades vistes des de les muntanyes de Montserrat fins el castell de Sant Martí Sarroca.


Allotjament en un Bio-hotel

Situada al cor de l'Alt Penedès, la masia es troba al límit del municipi de Vilobí del Penedès i a tan sols 9 km de Vilafranca del Penedès i poc més de 45 km de Barcelona i Tarragona.
La casa principal és d'inicis del segle XX amb elements arquitectònics propis de l'entorn rural.

Número de llicència de l'hotel PB-000532


Inclou
- Allotjament 2 nits en una habitació doble (esmorzar inclòs).


Visita-curs i degustació al celler (3 hores)

Inclou
- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura
- Visita a la bodega mentre es donen explicacions enològiques.
- Tast de 4 vins elaborats en la bodega (curs de tast inclòs) que es complementa amb un aperitiu de productes de la regió.

Durant la visita es lliura un dossier amb les explicacions del curs que servirà de guia pràctica per a tots aquells que vulguin seguir practicant en les seves cases l'art de tastar els vins.

- Durada: 3 hores
- Visites: Dissabtes i diumenges d'11 a 14h.


També disposem d'un restaurant on oferim un menú de brasa, que inclou aigua, pa i vi i està compost per un entrant, un primer plat, un segon plat i un postre. El preu d'aquest menú és de 25 euros/persona

Escapada d´un cap de setmana per conèixer el Penedès. Comparteixi amb nosaltres una jornada única de natura, viticultura i enologia.

Referència: 1253
Activitat: Escapada enològica cap de setmana
Preu: 163 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Cap de setmana: 2 nits || visita: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Visita del celler amb curs de viticultura, curs d´enologia i tast de 4 vins + 2 nits d´Hotel en una habitació doble
Lloc activitat: Penedès (Font-Rubi) a 45 minuts de Barcelona
Provincia: Barcelona


Escapada enològica cap de setmana
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2 rating