0

Bateig a l´escalada

Nº : 1974.
Lloc activitat: Estació de tren Vilafranca del Penedès.
Barcelona
Preu: 50 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
50,00 €

s 1974 (2 opinions)


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Et proposem descobrir i iniciar-te en la verticalitat de les parets de roca, gaudir d’un matí d’escalada i ràpel. Tenir un primer contacte amb la roca.

L’escalada és com un ball vertical, on la teva parella és la roca, hauràs de descobrir les preses on poder agafar-te, quines són més adequades per a poder pujar. És un moment intens on la relació entre la roca i tu és molt especial, aprendre a “llegir” la roca, com moure’t, equilibrar-te, concentrar-te i relaxar-te formant part d’aquest ball divertit i agradable.

Et proposem una sessió de descobriment de l’escalada on podràs conèixer i realitzar el ràpel i escalar diverses vies en roca natural.

Ens desplaçarem a la zona d’activitat, repartirem el material, us explicarem com funciona i realitzarem unes pràctiques amb maniobres de corda i ràpel, per seguidament anar a realitzar un rapel d’uns 15 metres d’altura.

Podreu realitzar diverses vies d’escalada en funció de les vostres possibilitats, perquè pugueu gaudir-les en el seu recorregut, escalareu sobre placa, fissura i desplomat.


Sobre l´activitat

Qui pot fer l’activitat?
Totes les persones amb condicions físiques normals i que vulguin gaudir d’un matí descobrint l’escalada i el ràpel.

Qui no pot fer l’activitat?
Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embarassades.

Poden venir acompanyants?
Sí. Amb 15 euros de càrrec addicional (aquesta persona no formarà part del curs ni realitzarà l’activitat, però podrà acompanyar-nos per fer fotos…)

Què heu de portar?
Calçat tipus bota muntanya o sabatilles esportives (amb bona sola), roba còmoda, aigua.


No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho crea convenient.

Opinions dels clients


Mapa de l'activitatBateig a l´escalada
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2
rating