Senderisme al Parc Natural de Montserrat i visita al Monestir

Nº : 4115.
Lloc activitat: Sortim des de Passeig de Gràcia 26 (davant del restaurant el Nacional)
Preu: 65 euros/persona - Nens (fins a 13 anys) 49 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Després de mitja hora de viatge en una furgoneta amb aire condicionat, arribarem a Montserrat. Començarem el dia visitant l’abadia benedictina i descobrint la seva increïble història.

“Montserrat” significa literalment “muntanya serrada” a causa de la seva formació rocosa en forma d’agulles. Montserrat és ben conegut per albergar l’abadia benedictina, Santa Maria de Montserrat, que conté la famosa Mare de Déu negra “La Moreneta”.

Un cop visitada l’abadia, ens prepararem i començarem la nostra ruta des del monestir per un agradable camí que passa a través de les formacions rocoses en forma d’agulles i ens oferirà molts miradors naturals amb impressionants vistes sobre l’abadia i els boscos dels voltants. Seguirem fins al punt més alt de la muntanya, des d’on tindrem unes vistes de 360 graus sobre la muntanya i en els dies clars fins i tot podrem veure els Pirineus i l’illa de Mallorca.

Després d’admirar els grans paisatges, fer algunes fotos i menjar un deliciós entrepà típic català començarem a baixar per un camí a través dels boscos de la muntanya que ens portarà un altre cop a l’abadia, on podrem escoltar cantar al famós cor de nens “l’Escolania de Montserrat” (de dilluns a divendres).

- Hora de Sortida: 8:30 (Si us plau arribeu 10 minuts abans de l’hora de sortida)

- Hora de Tornada: Aproximadament 14:30

Cal portar
- Calçat adequat per caminar
- Roba còmode
- Jaqueta impermeable
- Ulleres de sol i crema solar

Altres dades
- L’activitat implica una caminada moderada
- Indica si tens restriccions alimentàries al fer la reserva
- Reserva mínima 2 persones

Preus
- Adults: 59 euros/persona
- Nens (fins a 13 anys): 49 euros/persona
(IVA inclòs)

Vine a fer senderisme per l’entorn únic del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, visita l’abadia Benedictina i escolta cantar al famós cor de nens “l’Escolania de Montserrat”.

Referència: 4115
Activitat: Senderisme al Parc Natural de Montserrat i visita al Monestir
Preu: 65 euros/persona - Nens (fins a 13 anys) 49 euros (IVA inclòs)
Durada: 6 hores
Dificultat: Moderada
Inclou: Transport en furgoneta amb aire condicionat, Guia professional multilingüe (Català/Castellà/Anglès), 2- 3h de senderisme per el Parc natural de la muntanya de Montserrat, Visita a l’abadia Benedictina, Escolania de Montserrat (de dilluns a divendres), Ampolla d´aigua, Entrepà, Assegurança personal
Lloc activitat: Sortim des de Passeig de Gràcia 26 (davant del restaurant el Nacional)
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0