Senderisme a la Zona Volcànica de la Garrotxa i visita a Besalú + Dinar

Nº : 4113.
Lloc activitat: Sortim des de Passeig de Gràcia 26 (davant del restaurant el Nacional)
Preu: 129 euros/persona - Nens (fins a 13 anys) 99 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Després d’aproximadament una hora i mitja d’agradable viatge en furgoneta amb aire condicionat, arribarem al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Ens prepararem i començarem a caminar a través de la Fageda d’en Jordà, una fageda única per créixer en aquesta baixa altitud (550 m) sobre el flux de lava emesa pel volcà Croscat. Aquest és un lloc màgic i ple de pau i si la visites a la tardor tindràs l’oportunitat de veure l’espectacle dels colors de la natura.

Sortint de la Fageda, el camí ens portarà cap a la zona volcànica, començant amb el volcà de Santa Margarida, un volcà, l’explosió del qual va obrir un gran cràter circular on es troba avui l’església romànica del mateix nom. Seguirem el nostre camí per davant del volcà Croscat, que els seus 160 m d’alçada el converteixen en el con volcànic més alt de la Península Ibèrica. Durant molts anys, un dels seus flancs va ser una pedrera i avui dia se segueix veient una cicatriu impressionant com a recordatori de la pedrera una vegada activa.

Després d’aproximadament 3,5 hores d’agradable caminada arribarem de nou al punt de partida i anirem directament al nostre restaurant tradicional especialment seleccionat per a gaudir d’una merescut dinar típic de la zona.
Després de dinar tindrem l’oportunitat de veure el pintoresc poble de Castellfollit de la Roca, elevant-se sobre un espectacular cingle de basalt format per la superposició de dues colades de lava, de 50 metres d’altura i gairebé un quilòmetre de longitud que ha estat erosionat pel riu Fluvià.

Abans de tornar a Barcelona ens dirigirem a Besalú, un dels pobles medievals més ben conservats de Catalunya, on et semblarà viatjar enrere en el temps. Aquí gaudirem d’una visita guiada a través dels seus carrers màgics i tindrem una mica de temps lliure.

- Hora de Sortida: 8:30h (Si us plau arribeu 10 minuts abans de l’hora de sortida)

- Hora de Tornada: Aproximadament 18:00h

Cal portar
- Calçat adequat per caminar
- Roba còmode
- Jaqueta impermeable
- Ulleres de sol i crema solar

Altres dades
- L’activitat implica una caminada moderada
- Indica si tens restriccions alimentàries al fer la reserva
- Reserva mínima 2 persones

Preus
- Adults: 129 euros/persona
- Nens (fins a 13 anys): 99 euros/persona
(IVA inclòs)

Descripció de l'activitat

Vine a fer senderisme pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, una de les zones més icòniques de Catalunya i visita el poble medieval de Besalú.

Referència: 4113
Activitat: Senderisme a la Zona Volcànica de la Garrotxa i visita a Besalú + Dinar
Preu: 129 euros/persona - Nens (fins a 13 anys) 99 euros (IVA inclòs)
Durada: 9 hores
Dificultat: Moderada
Inclou: Transport en furgoneta amb aire condicionat, Guia professional multilingüe (Català/Castellà/Anglès), 2- 3h de senderisme per el Parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Visita al poble medieval de Besalú, Ampolla d´aigua, Dinar en un restaurant local, Assegurança personal
Lloc activitat: Sortim des de Passeig de Gràcia 26 (davant del restaurant el Nacional)
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort