Paintball a Compons

Nº : 3937.
Lloc activitat: Copons
Preu: Detallats al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Naixem el 2009 amb el propòsit de crear una instal·lació per a la pràctica del paintball i l'airsoft. Any rere any, hem anat creixent i innovant podent oferir un dels millors serveis respecte al nostre sector, sempre segons l'opinió dels nostres clients.

La comoditat d'unes completíssimes instal·lacions, la varietat de jugabilitat que oferim, el tracte ofert, i una qualitat-preu immillorable, ens ha proporcionat la confiança dels nostres clients a seguir aquest il·lusionant projecte.


Instal.lacions

Oferim unes completes instal·lacions per fer el més còmoda possible la seva estada mentre fan l'activitat:

- Un ample aparcament davant la mateixa porta dels camps.
- Vestuaris amb lavabo, wc i dutxes amb aigua calenta.
- Zona de picnic i bar on descansar durant o després de la partida.
- Zona de mascotes, per no preocupar-se d'aquestes.
- Un camp amb focus per a realitzar partides nocturnes.


Activitats

Oferim activitats especialitzades per a totes les edats, a partir de 10 anys, qualsevol pot realitzar una jornada de paintball. Incloem per als grups que ho requereixin, uns minuts d'instrucció a manera de tutorial per familiaritzar-se amb l'equip, aprendre a disparar de manera fiable, moure i jugar en equip, ajudant-se uns als altres.

No ens conformem amb portar els clients per un circuit. Utilitzem els diferents camps per a múltiples formes de joc. Ja sigui, per grups, individualment, o el grup sencer a realitzar una missió especial. Depenent de cada grup, s'aniran complicant els jocs i partides a realitzar per adaptar-lo a cada nivell de l'usuari.

De la mateixa manera, les partides d'aniversari i comiats de solter, es desenvoluparan majorment entorn de la persona convidada. Sent ella l'objecte principal en les partides (per a bé o per a mal). Convertint l'activitat en un record inoblidable.


Preus

- 100 boles: 15 euros/persona
- 200 boles: 20 euros/persona
- 500 boles: 30 euros/persona

(IVA inclòs)Descripció de l'activitat

La comoditat d´unes completíssimes instal·lacions, la varietat de jugabilitat que oferim, el tracte ofert, i una qualitat-preu immillorable, ens ha proporcionat la confiança dels nostres clients a seguir aquest il·lusionant projecte.

Referència: 3937
Activitat: Paintball a Compons
Preu: Detallats al text
Durada: 2 hores min.
Dificultat: Baixa
Inclou: Assegurança RC, roba i material necessaris, Càrregues d´aire il·limitat, Aigua mineral durant l´activitat, Monitor especialitzat, Instal·lacions exclusives per al vostre grup
Lloc activitat: Copons
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort