Paintball a Compons

Nº : 3937.
Lloc activitat: Copons
Preu: Detallats al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Naixem el 2009 amb el propòsit de crear una instal·lació per a la pràctica del paintball i l´airsoft. Any rere any, hem anat creixent i innovant podent oferir un dels millors serveis respecte al nostre sector, sempre segons l´opinió dels nostres clients.

La comoditat d´unes completíssimes instal·lacions, la varietat de jugabilitat que oferim, el tracte ofert, i una qualitat-preu immillorable, ens ha proporcionat la confiança dels nostres clients a seguir aquest il·lusionant projecte.


Instal.lacions

Oferim unes completes instal·lacions per fer el més còmoda possible la seva estada mentre fan l´activitat:

- Un ample aparcament davant la mateixa porta dels camps.
- Vestuaris amb lavabo, wc i dutxes amb aigua calenta.
- Zona de picnic i bar on descansar durant o després de la partida.
- Zona de mascotes, per no preocupar-se d´aquestes.
- Un camp amb focus per a realitzar partides nocturnes.


Activitats

Oferim activitats especialitzades per a totes les edats, a partir de 10 anys, qualsevol pot realitzar una jornada de paintball. Incloem per als grups que ho requereixin, uns minuts d´instrucció a manera de tutorial per familiaritzar-se amb l´equip, aprendre a disparar de manera fiable, moure i jugar en equip, ajudant-se uns als altres.

No ens conformem amb portar els clients per un circuit. Utilitzem els diferents camps per a múltiples formes de joc. Ja sigui, per grups, individualment, o el grup sencer a realitzar una missió especial. Depenent de cada grup, s´aniran complicant els jocs i partides a realitzar per adaptar-lo a cada nivell de l´usuari.

De la mateixa manera, les partides d´aniversari i comiats de solter, es desenvoluparan majorment entorn de la persona convidada. Sent ella l´objecte principal en les partides (per a bé o per a mal). Convertint l´activitat en un record inoblidable.


Preus

- 100 boles: 15 euros/persona
- 200 boles: 20 euros/persona
- 500 boles: 30 euros/persona

(IVA inclòs)La comoditat d´unes completíssimes instal·lacions, la varietat de jugabilitat que oferim, el tracte ofert, i una qualitat-preu immillorable, ens ha proporcionat la confiança dels nostres clients a seguir aquest il·lusionant projecte.

Referència: 3937
Activitat: Paintball a Compons
Preu: Detallats al text
Durada: 2 hores min.
Dificultat: Baixa
Inclou: Assegurança RC, roba i material necessaris, Càrregues d´aire il·limitat, Aigua mineral durant l´activitat, Monitor especialitzat, Instal·lacions exclusives per al vostre grup
Lloc activitat: Copons
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0