Camí de Santiago a cavall - Camí Francès - 6 dies

Nº : 812.
s 812 (1 opinions)
Lloc activitat: La ruta a seguir comença per Pedrafita do Cebreiro, Somos, Portomarín, Palas de Rey, Arzúa i Santiago de Compostela.
Preu: 1890 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
La Coruña/A Coruña

Arribar a cavall fins a Santiago és el 'viatge promès', la primera i més important ruta cultural Europea, on les raons per venir segueixen vives després de més de mil anys.

Al voltant de la ruta es troben algunes de les reserves millor protegides de l'Europa Meridional, móns de pedra parlant, pobles on sembla que no ha passat el temps, espais animals, conques fluvials, llacunes, etc., tal i com ho van conèixer els primers peregrins.

Camí de Santiago
Camí Francès - 6 diesDia 1
Recollida a l'Aeroport de Santiago a les 15 hores. Trasllat i reunió dels participants sobre les 18 hores a Lugo en la casa de turisme rural. La Mestressa, Maria Pilar, ens farà sentir-nos com a casa des del primer moment. Sopar de benvinguda i allotjament a la casa.


Dia 2
Visita del Poble El Cebreiro, on trobarem les 'pallozas', antigues vivendes que ens recorden als castres celtes, així com altres construccions i paisatges de gran interès. Sobre les 10 del matí sortirem peregrins a cavall. Per impressionants massissos de muntanya, i per un sense fi de petits pobles a través d'un camí ple d'arbres com castanys, roures i nogueres mil•lenàries, ens acostarem a menjar a Triacastela, poble molt antic amb un temple romànic d'interès. Per la tarda a través de la vall del riu Oribio, arribarem a Samos, on visitarem el seu monestir i capella pre-romànica amb un xiprer mil•lenari. Els actuals monjos oren les seves matines i elaboren els seus licors d’herbes amb cuidades receptes. Sopar i allotjament en el monestir benedictí de Samos.


Dia 3
Cavalcarem per una fèrtil i frondosa planura, fins a Sarria, on visitarem el convent i el castell. Sota l'ombra dels seus abundants arbres, seguirem en direcció al riu Miño i veurem l'original temple de Barbadelo, amb una torre integrada a la nau. Menjarem a Mercado da Serra, junt a un antic molí. Al cap vespre, per una passera sobre l'embasament de Belesar, arribarem a Portomarín, poble que conserva el seu estil medieval malgrat de que fou inundat per l'embasament i reconstruïts els seus edificis, temples i suports més interessants per els veïns. sopar i allotjament en el seu parador nacional.


Dia 4
Entrarem a Ulloa, la vall de l'alt Ulla, riu que fecunda aquestes comarques. Travessant un ampli repertori del romànic, arribarem a l'alt del Rosario i a Vilar de Donas- valuós monestir i temple romànic-monument nacional amb pintures del segle XIV, seu dels cavallers de l'ordre militar de Santiago, personatges que han lluitat profundament per netejar de bandolers la ruta dels peregrins. Sopar i allotjament a Palas de Rey.


Dia 5
Deixarem enrera la comarca del riu Ulla, amb els seus passos immortalitzats per la comtessa Pardo Bazán. Travessant el riu Puente Furelos arribarem a Melide per menjar. Visitant abans el Castell de Pambre, fortalesa medieval que rep el nom del riu que banya els seus ciments, on abunden els molins i passos típics. Per la tarda passarem per Castañeda, assentament dels forns de cal per la construcció de la Catedral de Santiago, a la qual contribuïen els peregrins carregant en el seu morral una pedra i augmentant així la seva penitència. Qui s'animi a imitar-los haurà de fer-ho a peu, doncs mai s'ha sentit res de cap cavall penitent. Sopar i nit a Arzúa.


Dia 6
Des d'Arzúa, centre d'una comarca de deliciosos formatges, partirem fins a Labacolla, on menjarem. Allà els peregrins es renten en un rierol i ascendien, aquells als que els hi restaven forces, al Monxoi (Turó del Goig) per ser els primers en veure la catedral. Els genets descendien de la seva cavalcadura fent l'últim trajecte a peu y tots donaven i donen gràcies a l'Apòstol per concloure la peregrinació feliçment, encara que aquesta última etapa del dia 6 la farem a cavall fins al turó del Goig. A partir d'aquest moment, temps lliure per què els genets peregrins s'acostin, ja sigui caminant o en el nostre vehicle de reforç fins la PLAÇA DE L'OBRADOIRO a la Catedral de Santiago i aconsegueixin la COMPOSTELA, plens de camins, de camps i de mil•lenis de tradició.Si teniu la possibilitat de formar un grup de 6 persones i desitgeu proposar altres dates, consulteu-nos.

L'hora de sortida o punt de trobada de les Rutes Eqüestres dels Camins de Santiago, són a les 15 hores del 1er dia a l'aeroport de SANTIAGO.

L'hora de finalització del Camí o el fi dels nostres serveis, és l'últim dia després de l'esmorzar.

Suplement per habitació individual 290 Euros

Descripció de l'activitat

Com a peregrins a cavall, serem protagonistes durant uns dies, de la història viva d´un camí mil.lenari on viuràs noves sensacions.

Referència: 812
Activitat: Camí de Santiago a cavall - Camí Francès - 6 dies
Preu: 1890 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 6 dies
Dificultat: Baixa
Inclou: Material necessari, guia, assegurança, allotjament i menjars indicats en la descripció.
Lloc activitat: La ruta a seguir comença per Pedrafita do Cebreiro, Somos, Portomarín, Palas de Rey, Arzúa i Santiago de Compostela.
Provincia: La Coruña/A Coruña

Opinions dels clients


Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort