Karting a Calafat

Nº : 4315.
s 4315 (1 opinions)
Lloc activitat: L’Ametlla de Mar
Preu: Detall al text
Normalment respon en -24h
Tarragona

El circuit amplia les seves instal·lacions amb la creació d'una pista de Karting outdoor.
Circuit de 700m amb un traçat ideat amb gran varietat de corbes. Ideal per a la diversió. Una amplada mínima de 7m i màxima de 10m. Diversos revolts de dreta i esquerra, dues xicanes i un traçat que requerirà una màxima concentració i adrenalina pura.

El kart Sodi GT5 llueix amb un motor fonda de 270cc i una velocitat màxima de 80 km/h! Sodi Karts es considera el referent de lloguer de karts a tot el món i una de les millors passejades que trobaràs a la pista!
Oferim més que una simple experiència de kart de lloguer, cosa que li permet obtenir el millor rendiment del motor i del kart. El Sodi GT5 és un tot terreny ideal i està esperant brindar-li una veritable experiència extrema!!

També disposem d'un kart juny, un d'iniciació de 120 cc, ideals per a nens des dels 6 fins als 13 anys, perquè els més petits gaudeixin de l'experiència.

Amb la idea que tothom hauria de poder gaudir de l'experiència del kàrting, per fi tenim el nou kart biplaça, el 2Drive.
Ideal per ensenyar les tècniques de conducció o permetre als nens experimentar les sensacions del kàrting, El sodi 2Drive porta un motor Honda de 270cc i té un exclusiu sistema patentat que permet que el volant del passatger sigui estàtic o dinàmic. L'accelerador i el fre el controla l'adult, però el kart porta dos volants sincronitzats perquè l'acompanyant pugui conduir.

A banda d'una ubicació immillorable per la facilitat d'atreure gent de la zona, compta amb pàrquing propi, terrassa amb servei de beguda i snacks per a públic, zona de briefing, taller i boxes.


Preus

Temporada baixa (de setembre a juny)
- Tanda adults: 18 euros/persona (8 minuts tandes lliures)
- Gran premi (3 rondes): 45 euros/persona**
- Tanda junior: 14 euros/persona (8 minuts tandes lliures)

Temporada alta (juliol, agost, setmana santa)
- Tanda adults: 20 euros/persona (8 minuts tandes lliures)
- Gran premi (3 rondes): 49 euros/persona**
- Tanda junior: 15 euros/persona (8 minuts tandes lliures)

(IVA inclòs)

** Inclou 8 minuts de tandes lliures, tanda classificatòria de 8 minuts, carrera de 8 voltes, pòdium i medalles

Preguntar per les tarifes especial per a celebracions

A banda d´una ubicació immillorable per la facilitat d´atreure gent de la zona, compta amb pàrquing propi, terrassa amb servei de beguda i snacks per a públic, zona de briefing, taller i boxes.

Referència: 4315
Activitat: Karting a Calafat
Preu: Detall al text
Durada: Segons l´activitat escollida
Dificultat: baixa
Inclou: tot el material necessary per la seva realització + briefing (explicació de com ha de ser la conducció) + pódium i medalles
Lloc activitat: L’Ametlla de Mar
Provincia: Tarragona


Karting a Calafat
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1 rating