Mastercook - Activitat per a empreses i grups

Nº : 4199.
Lloc activitat: Sant Cugat del Vallès
Preu: 72.6 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

L'activitat consisteix en traslladar als participants a una prova del famós programa Masterchef. Es crea un escenari amb jurat, unes cuines i espai dissenyat com el programa, capses que contenen ingredients, proves al mig de l’activitat que aporten ingredients sorpresa, avantatges o penalitzacions que fan no baixar el ritme en cap moment.

Tot això busca fomentar el treball en equip, creativitat, capacitat d'improvisació i lideratge dels assistents en una trepidant prova de 60 minuts.

Després el jurat fa un tast i delibera el resultat, per donar el veredicte al més pur estil Masterchef.

Finalment els participants degusten el que han cuinat en un ambient distès, amb una copa de vi o un refrigeri.

La prova es pot realitzar al nostre local de Sant Cugat del Vallès o a la seva oficina/hotel o espai que desitgin
Des de 8 persones fins a 45 si venen al nostre local, si anem fora no hi ha límit màxim.

Les activitats també poden ser ampliables sota catàleg amb jurats VIP (Participants d’antigues edicions de Masterchef, Chefs d’alt nivell, instagramers del món de la cuina i nutrició, a partir de 350 euros), també poden incloure activitats extres (Quiz corporatiu o altres activitats addicionals a partir de 40 euros/persona, sopar de catering posterior amb diferents ofertes a partir de 20 euros/persona, begudes extra a partir de 5 euros/persona, i si són fora del nostre espai, altres activitats no necessàriament culinaries a partir de 40 euros/persona).
També podem proporcionar articles personalitzats com gorros, davantals o espàtules a partir de 6 euros.


Situats al centre de Sant Cugat del Vallès, a 10 minuts de Barcelona, el nostre centre compta amb dues cuines, espai per esdeveniments privats, reunions d’empresa i teambuildings i un equipament d'altíssim nivell on realitzem les nostres activitats gastronòmiques

L´activitat consisteix en traslladar als participants a una prova del famós programa Masterchef. Es crea un escenari amb jurat, unes cuines i espai dissenyat com el programa...

Referència: 4199
Activitat: Mastercook - Activitat per a empreses i grups
Preu: 72.6 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: dinar o sopar (segons horari) que degusten, davantals (s’han de retornar), una ampolla de vi cada tres persones, material de cuina complet, assegurança de responsabilitat civil y un jurat format per cuiners y nutricionistes.
Lloc activitat: Sant Cugat del Vallès
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0