Rutes amb bicicletes elèctriques a l´Empordà

Nº : 2871.
s 2871 (6 opinions)
Lloc activitat: Roses, Girona
Preu: Veure descripció
Normalment respon en -24h
Girona

Descripció de l'activitat

Vols descobrir amb nosaltres els llocs més salvatges de l´Alt Empordà?

La comarca de l´Alt Empordà és un paradís per als amants de la natura. Amb una gran riquesa cultural i paisatgística. Marcada per la seva excepcional situació geogràfica fronterera al nord amb França i unida a la resta del món per la Mediterrània.


L´Empordà

És un territori extraordinari pel que fa al patrimoni cultural. És l´única comarca de Catalunya que té tres espais naturals catalogats. Gràcies a la voluntat de preservar aquest paisatge excepcional neixen:

- El Parc Natural dels Aiguamolls de l´Empordà, aiguamolls on es concentren un gran nombre d´espècies de la fauna i la flora autòctones.

- El parc del Cap de Creus, únic marítim-terrestre

- El paratge natural de l´Albera.


Preus

Els preus inclouen cadenat, casc, assegurança d’accidents i GPS
- Un dia per adult: 35 euros/persona
- Un dia per nens de més de 9 anys: 25 euros/persona
- Mig dia per adults: 25 euros/persona
- Mig dia per nens de més de 9 anys: 20 euros/persona
- Pack familiar (2 adults + 2 nens): 100 euros/dia/grup
- Cadireta de bebé i gps gratis

Preus especials per grups
- Més de 8 persones: 31,5 euros/dia/persona
- Més de 15 persones: 28 euros/dia/persona
- Més de 20 persones: 26 euros/dia/persona
- Pels joves, menys de 25 anys: 30 euros/dia/persona
- Pels menys joves, més de 60 anys: 30 euros/dia/personaLes nostres rutes amb Burricleta

Roses - Aiguamolls - Cortalet - Roses (33 km - fàcil - planera - 3.5 hores)
Aquesta ruta transcorre pels Aiguamolls de l´Empordà. Part del seu recorregut ha estat confeccionat i elaborat conjuntament per l´oficina de turisme de Castelló d´Empúries i el centre del Parc Natural dels Aiguamolls. Al llarg d´aquest hi ha diversos expositors divulgatius sobre la fauna, la flora i les construccions, així com diversos observatoris d´aus. És una ruta circular.
Veurem pobles autèntics i bonics paisatges. Visitarem un arbre monumental i gaudirem de vistes panoràmiques amb possibilitat de bany.

Roses - Aiguamolls - Castelló d´Empúries (33 km - fàcil - planera - 3.5 hores)
Aquesta ruta es pot fer en mig dia o en un dia sencer, depenent del temps que vulguin passar gaudint del paisatge rural, de l´observació d´aus del Parc Natural dels Aiguamolls i de la visita a Castelló d´Empúries, ciutat medieval, amb molts punts d´interès com l´església de Santa Maria, la presó medieval, els seus convents, el museu de l´economia farina i el Butterfly Park. També és un espectacle veure els fly-surf a la platja d´Empuriabrava.

Al llarg del recorregut disposen de diferents àrees senyalitzades de pícnic. Tant Castelló d´Empúries com Empuriabrava ofereixen una àmplia oferta en restauració.


Ruta Roses - Cadaqués (24km - nivell mig - 3,5 hores)
Aquesta ruta no és circular, encara que, més endavant la farem. Se surt de Roses i s´arriba a Cadaqués per la costa, per l´antic camí de ronda, per la zona protegida del Parc Natural del Cap de Creus. Per tornar a Roses, hi ha diferents possibilitats com el trenet, la Sarfa, fins i tot a l´estiu amb el vaixell de Roses, ja per arrodonir el dia i altres que ja us informarem. Si bé les bicicletes les deixareu a Cadaqués.

Aquesta ruta es pot fer en mig dia o en un dia sencer. És una ruta difícil però la peculiaritat de l´entorn mereix un esforç. Està pensada per a aquelles persones que vulguin fer una mica d´esport i gaudir d´un paisatge únic.

Cadaqués - Ruta Daliniana - Cap de Creus (24km - nivell mig - 3 hores)
Aquesta ruta per Cadaqués pretén ser un acostament al paisatge inspirador de l´obra de Dalí. Durant aquest itinerari veurem paisatges que el genial pintor retrata en les seves pintures i que han estat font d´inspiració de molts pintors, artistes i escriptors. També visitareu el Pla de Tudela (Cap de Creus), espai restringit, recentment recuperat del Parc Natural del Cap de Creus que Dalí va descriure amb aquestes paraules:

 `Aquesta part compresa entre el Camell i l´Àguila que tu coneixes i estimes tant com jo mateix és i ha de continuar per sempre sent geologia pura, sense res que pugui mistificar-lo, ho faig una qüestió de principis. És un paratge mitològic que és fet per Déus més que per a Homes i cal que continuï tal com està`.

Roses - Cala Montjoi - Roses (24km - nivell mig - 3 hores)
Aquesta ruta voreja la costa, des de la platja de Roses fins arribar a Cala Montjoi, us endinsareu al Parc Natural del Cap de Creus, per tornar-vos en bicicleta per un altre itinerari (ruta circular).
Com que és el final dels Pirineus, us trobareu amb un petit pendent que pot arribar fins al 19% però és excepcional i molt curt, amb la resta no tindreu cap problema gràcies a la bicicleta.
Es pot fer en 2h 30 m si no s´atura enlloc, però us proposem que us prengueu el vostre temps per gaudir de la bellesa d´aquest paratge, de les seves platges, de les visites culturals com les fortificacions de Punta Falconera i dels menhirs i dolmens.

Roses - Parc Natural dels Aiguamolls - Vilanova de la Muga (32 km - fàcil - 3 hores)
Aquesta ruta és planera. Passareu pel parc Natural dels Aiguamolls fins arribar a Castelló d’Empúries. D’allà us dirigireu cap el nord fins a Vilanova de la Muga. Tornareu per l’àntic camí de la Muga fins a Empuriabrava (la marina més gran del Mediterrani), per després tornar cap a Roses.

Ruta enològica Roses - Parc Natural dels Aiguamolls - Pau - Vilajuïga - Llacuna de Vilaüt Amb cata de vins i olis (28km - fàcil - 2,5 hores de ruta + 1,5 hores de tast)
Aquesta ruta és per adults. Sortireu de Roses i us endinsareu en el Parc Natural dels Aiguamolls fins arribar a Pau. En aquest poble fareu la cata d’olis. Després, a uns 2 km arribareu a Vilajuïga, on fareu la cata de vins amb uns tastets. Tornareu al parc fins arribar a la Llacuna de Vilaüt i d’allà arribareu fins a Roses.
Aquesta ruta ofereix la possibilitat de conèixer els Aiguamolls i els cultius i productes D.O EMPORDA.
Sortireu de Roses, tot vorejant la Cuitadella i anireu per un camí cicloturístic per entrar en el Parc Natural dels Aiguamolls. Arribareu fins a Pau, on a Empordàlia podreu veure el Trull àntic d’oli i l’actual, així com el celler de vins.
Després, tot travessant els camps de vinyes i olivareres centenaries us dirigireu cap a Empordàlia -Villajuiga on us proposant una degustació de tres vins, olis i uns tastets de “l’Empordà a taula”.
Un cop carregats d’energia i dels sabors de l’Empordà pedalejareu fins a Pedret i Marzà, on hi ha una esglèsia románica del s.XII, per dirigir-vos cap a l’observatori d’aus de Vilaüt. D’aquest, anireu cap a Sta. Margarida i vorejareu la badia de Roses (una de les més belles del món, segons el National Geographic).


Estem tancats els mesos de decembre, gener i febrer

Lloguer de bicicletes elèctriques amb rutes culturals i divertides guiades per GPS interactiu.

Referència: 2871
Activitat: Rutes amb bicicletes elèctriques a l´Empordà
Preu: Veure descripció
Durada: Segons la ruta
Dificultat: Segons la ruta
Inclou: Casc, assegurança d´accidents, cadenat, mapa, gps i assistència en ruta
Lloc activitat: Roses, Girona
Provincia: Girona

Opinions dels clients


Eduardo 1 4o 2871
recomiendo la actividad. Vale mucho la pena.
Los paisajes y los animales nos encantaron
Jaume 2 4o 2871
És una experiència guapa
La historia que veus és genial
Annabel 3 4o 2871
Els que els hi varem fer al regal han quedat molt contents, tan de l´experiència com del tracte per par de l´empresa que ho gestiona
Segur que ho repetim tots

Olga 4 4o 2871
Val la pena provar les bicis elèctriques, pots fer molts quilòmetres sense cansar-te!!!
El recorregut és molt bonic i les bicis elèctriques van molt bé. Val la pena!!!!
Mireia 5 5o 2871
Molt bé tot

Carles 6 5o 2871
Es un servei fàcil i àgil. T´ho posen fàcil, t´he les porten on i quan vols, te les recullen sense fer-te esperar. Les bicicletes estan en perfecte estat i les rutes que et proposen són adients al teu nivell. FANTÀSTIC!!
Poder descobrir racons que, a peu o amb cotxe no haguéssim pogut. Gaudir de la natura amb un mica de comunicació agradable i silenciós
Gerard 7 5o 2871
Una bona opció per fer una magnífica excursió en bicicleta amb família o amics sense que importi la preparació física
L´atenció dels organitzadors, les bicis elèctriques i la ruta.Mapa de l'activitatRutes amb bicicletes elèctriques a l´Empordà
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 6
rating
0