Rutes amb bicicletes elèctriques a l'Empordà

Nº : 2871.
s 2871 (6 opinions)
Lloc activitat: Roses, Girona
Preu: Veure descripció
Normalment respon en -24h
Girona

Vols descobrir amb nosaltres els llocs més salvatges de l'Alt Empordà?

La comarca de l'Alt Empordà és un paradís per als amants de la natura. Amb una gran riquesa cultural i paisatgística. Marcada per la seva excepcional situació geogràfica fronterera al nord amb França i unida a la resta del món per la Mediterrània.


L'Empordà

És un territori extraordinari pel que fa al patrimoni cultural. És l'única comarca de Catalunya que té tres espais naturals catalogats. Gràcies a la voluntat de preservar aquest paisatge excepcional neixen:

- El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, aiguamolls on es concentren un gran nombre d'espècies de la fauna i la flora autòctones.

- El parc del Cap de Creus, únic marítim-terrestre

- El paratge natural de l'Albera.


Preus

Els preus inclouen cadenat, casc, assegurança d’accidents i GPS
- Un dia per adult: 35 euros/persona
- Un dia per nens de més de 9 anys: 25 euros/persona
- Mig dia per adults: 25 euros/persona
- Mig dia per nens de més de 9 anys: 20 euros/persona
- Pack familiar (2 adults + 2 nens): 100 euros/dia/grup
- Cadireta de bebé i gps gratis

Preus especials per grups
- Més de 8 persones: 31,5 euros/dia/persona
- Més de 15 persones: 28 euros/dia/persona
- Més de 20 persones: 26 euros/dia/persona
- Pels joves, menys de 25 anys: 30 euros/dia/persona
- Pels menys joves, més de 60 anys: 30 euros/dia/personaLes nostres rutes amb Burricleta

Roses - Aiguamolls - Cortalet - Roses (33 km - fàcil - planera - 3.5 hores)
Aquesta ruta transcorre pels Aiguamolls de l'Empordà. Part del seu recorregut ha estat confeccionat i elaborat conjuntament per l'oficina de turisme de Castelló d'Empúries i el centre del Parc Natural dels Aiguamolls. Al llarg d'aquest hi ha diversos expositors divulgatius sobre la fauna, la flora i les construccions, així com diversos observatoris d'aus. És una ruta circular.
Veurem pobles autèntics i bonics paisatges. Visitarem un arbre monumental i gaudirem de vistes panoràmiques amb possibilitat de bany.

Roses - Aiguamolls - Castelló d'Empúries (33 km - fàcil - planera - 3.5 hores)
Aquesta ruta es pot fer en mig dia o en un dia sencer, depenent del temps que vulguin passar gaudint del paisatge rural, de l'observació d'aus del Parc Natural dels Aiguamolls i de la visita a Castelló d'Empúries, ciutat medieval, amb molts punts d'interès com l'església de Santa Maria, la presó medieval, els seus convents, el museu de l'economia farina i el Butterfly Park. També és un espectacle veure els fly-surf a la platja d'Empuriabrava.

Al llarg del recorregut disposen de diferents àrees senyalitzades de pícnic. Tant Castelló d'Empúries com Empuriabrava ofereixen una àmplia oferta en restauració.


Ruta Roses - Cadaqués (24km - nivell mig - 3,5 hores)
Aquesta ruta no és circular, encara que, més endavant la farem. Se surt de Roses i s'arriba a Cadaqués per la costa, per l'antic camí de ronda, per la zona protegida del Parc Natural del Cap de Creus. Per tornar a Roses, hi ha diferents possibilitats com el trenet, la Sarfa, fins i tot a l'estiu amb el vaixell de Roses, ja per arrodonir el dia i altres que ja us informarem. Si bé les bicicletes les deixareu a Cadaqués.

Aquesta ruta es pot fer en mig dia o en un dia sencer. És una ruta difícil però la peculiaritat de l'entorn mereix un esforç. Està pensada per a aquelles persones que vulguin fer una mica d'esport i gaudir d'un paisatge únic.

Cadaqués - Ruta Daliniana - Cap de Creus (24km - nivell mig - 3 hores)
Aquesta ruta per Cadaqués pretén ser un acostament al paisatge inspirador de l'obra de Dalí. Durant aquest itinerari veurem paisatges que el genial pintor retrata en les seves pintures i que han estat font d'inspiració de molts pintors, artistes i escriptors. També visitareu el Pla de Tudela (Cap de Creus), espai restringit, recentment recuperat del Parc Natural del Cap de Creus que Dalí va descriure amb aquestes paraules:

 `Aquesta part compresa entre el Camell i l'Àguila que tu coneixes i estimes tant com jo mateix és i ha de continuar per sempre sent geologia pura, sense res que pugui mistificar-lo, ho faig una qüestió de principis. És un paratge mitològic que és fet per Déus més que per a Homes i cal que continuï tal com està`.

Roses - Cala Montjoi - Roses (24km - nivell mig - 3 hores)
Aquesta ruta voreja la costa, des de la platja de Roses fins arribar a Cala Montjoi, us endinsareu al Parc Natural del Cap de Creus, per tornar-vos en bicicleta per un altre itinerari (ruta circular).
Com que és el final dels Pirineus, us trobareu amb un petit pendent que pot arribar fins al 19% però és excepcional i molt curt, amb la resta no tindreu cap problema gràcies a la bicicleta.
Es pot fer en 2h 30 m si no s'atura enlloc, però us proposem que us prengueu el vostre temps per gaudir de la bellesa d'aquest paratge, de les seves platges, de les visites culturals com les fortificacions de Punta Falconera i dels menhirs i dolmens.

Roses - Parc Natural dels Aiguamolls - Vilanova de la Muga (32 km - fàcil - 3 hores)
Aquesta ruta és planera. Passareu pel parc Natural dels Aiguamolls fins arribar a Castelló d’Empúries. D’allà us dirigireu cap el nord fins a Vilanova de la Muga. Tornareu per l’àntic camí de la Muga fins a Empuriabrava (la marina més gran del Mediterrani), per després tornar cap a Roses.

Ruta enològica Roses - Parc Natural dels Aiguamolls - Pau - Vilajuïga - Llacuna de Vilaüt Amb cata de vins i olis (28km - fàcil - 2,5 hores de ruta + 1,5 hores de tast)
Aquesta ruta és per adults. Sortireu de Roses i us endinsareu en el Parc Natural dels Aiguamolls fins arribar a Pau. En aquest poble fareu la cata d’olis. Després, a uns 2 km arribareu a Vilajuïga, on fareu la cata de vins amb uns tastets. Tornareu al parc fins arribar a la Llacuna de Vilaüt i d’allà arribareu fins a Roses.
Aquesta ruta ofereix la possibilitat de conèixer els Aiguamolls i els cultius i productes D.O EMPORDA.
Sortireu de Roses, tot vorejant la Cuitadella i anireu per un camí cicloturístic per entrar en el Parc Natural dels Aiguamolls. Arribareu fins a Pau, on a Empordàlia podreu veure el Trull àntic d’oli i l’actual, així com el celler de vins.
Després, tot travessant els camps de vinyes i olivareres centenaries us dirigireu cap a Empordàlia -Villajuiga on us proposant una degustació de tres vins, olis i uns tastets de “l’Empordà a taula”.
Un cop carregats d’energia i dels sabors de l’Empordà pedalejareu fins a Pedret i Marzà, on hi ha una esglèsia románica del s.XII, per dirigir-vos cap a l’observatori d’aus de Vilaüt. D’aquest, anireu cap a Sta. Margarida i vorejareu la badia de Roses (una de les més belles del món, segons el National Geographic).


Estem tancats els mesos de decembre, gener i febrer

Descripció de l'activitat

Lloguer de bicicletes elèctriques amb rutes culturals i divertides guiades per GPS interactiu.

Referència: 2871
Activitat: Rutes amb bicicletes elèctriques a l'Empordà
Preu: Veure descripció
Durada: Segons la ruta
Dificultat: Segons la ruta
Inclou: Casc, assegurança d´accidents, cadenat, mapa, gps i assistència en ruta
Lloc activitat: Roses, Girona
Provincia: Girona

Opinions dels clients


Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort