Tour per la platja de Barcelona en bicicleta

Nº : 2792.
Lloc activitat: Zona marítima de Barcelona
Preu: Adults: 24 euros - Menors de 14 anys: 22 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descobreix la història, l'evolució i la transformació del port, animades platges i l'essència dels seus barris propers al mar.

El tour en bicicleta s'inicia al Port (Port Vell), espai integrat a la ciutat on la història es fon amb la modernitat, passant pel barri de la Barceloneta, antic barri de pescadors i mariners, avui segueix fent olor de sal i ambient marí, la seva platja és una de les més animades, tant de dia com de nit. Seguirem pel Port Olímpic, construït per als Jocs Olímpics de 1992, dominat per les seves dues Torres i l'immens Peix de coure.

Seguirem per les diferents platges de la ciutat fins arribar al Fòrum Universal de les Cultures, De tornada, passarem pel barri del Poble nou, bressol a la fi del segle XIX del centre industrial de la ciutat on encara conviuen present i passat industrial i tecnològic. Després passarem per la Vila Olímpica, recer dels esportistes olímpics, acabant la ruta al Parc de la Ciutadella.


Itinerari del Tour

Monument a Cristòfor Colom (Portal de la Pau) - Drassanes - Port Vell - Palau del Mar - Barceloneta - Les Platges - El Port Olímpic - El Fòrum - Parc Diagonal Mar - Poblenou - Vila Olímpica - Parc de la Ciutadella.


Recorregut

Permet recórre'l gairebé íntegrament per vies pacífiques sense trànsit, carrils bici i zones de vianants la qual cosa ho fa molt segur per a totes les edats.

T'acompanyem amb guies experimentats coneixedors de la ciutat i de la seva història. En el transcurs del Tour farem diverses parades per escoltar, contemplar i gaudir cada punt, on podràs realitzar les teves fotografies i els teus records del Tour!


Horari

Oberts de 10.00 a 19.00 hrs Tots els dies de l'any: Sortida a les 11.00h i 16:00 excepte 25-26 de desembre i 1 de gener

Descripció de l'activitat

Et proposem que gaudeixis de la Barcelona marítima! Que visquis amb nosaltres una experiència cultural, aventurera i de plaer.

Referència: 2792
Activitat: Tour per la platja de Barcelona en bicicleta
Preu: Adults: 24 euros - Menors de 14 anys: 22 euros (IVA inclòs)
Durada: 3 hores aprox.
Dificultat: Baja
Inclou: Lloguer de la bici, Monitor-guia, Una Beguda, Cascos i cadiretes de
Lloc activitat: Zona marítima de Barcelona
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort