Tour a Montjuic en bicicleta

Nº : 2790.
s 2790 (1 opinions)
Lloc activitat: Zona de Montjuic (Barcelona)
Preu: Adults: 24 euros - Menors de 14 anys: 22 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Et proposem que gaudeixis la Muntanya Màgica! Descobriràs la història, el present i el passat del port, del barri de Raval, l'exposició del 1929, els seus palaus i la seva font Màgica, després ens endinsarem a l'Anella Olímpica a la muntanya Màgica.

Arribarem a la Plaça Espanya per l'Av. Del Paral·lel, que en els primers anys del 1900 era l'avinguda a Europa amb el major nombre de locals d'espectacle, l'Avinguda ens ofereix un gran teatre.

Arribem a la Plaça Espanya i pugem per l'Av. Maria Cristina, seu de l'Exposició Universal del 1929, on trobem diferents palaus i la font màgica, on els teus 5 sentits afloraran (no te la perdis de nit, il·luminada!).

Passarem pel Poble Espanyol (Museu) fins arribar a l'anell Olímpic, el Palau Sant Jordi i l'Estadi Olímpic, seu dels Jocs Olímpics de 1992. Farem una parada a la Fundació Joan Miró i després baixarem fins al Miramar, lloc recomanat en què descobriràs les meravelloses vistes sobre la ciutat, el port, el mar i de tornada, passarem pel Port Vell, per acomiadar-nos del mar que hem observat des de les altures.

Tenim un estil propi, amigable i divertit, només hauràs de pensar en `donar-li als pedals`. El tour en bicicleta està especialment dissenyat per gaudir al màxim!


Itinerari del Tour

Monument a Cristòfor Colom (Portal de la Pau) - Drassanes - Port Vell - Barri - del Raval - Plaça Espanya - Font Màgica i palaus de Montjuïc - Palau Sant Jordi - Estadi Olímpic - Museu Miró - Mirador de Montjuïc (Miramar)


Recorregut

El Tour el fem per les vies de carril bici existents i segures.
T'acompanyem amb guies experimentats coneixedors de la ciutat i de la seva història. En el transcurs del Tour farem diverses parades per escoltar, contemplar i gaudir cada punt, on podràs realitzar les teves fotografies i els teus records del Tour!


Horaris

Oberts de 10.00 a 19.00 hrs excepte 25-26 de desembre i 1 de gener

Et proposem que gaudeixis la Muntanya Màgica! Descobriràs la història, el present i el passat del port, del barri de Raval, l´exposició del 1929, els seus palaus i la seva font Màgica, després ens endinsarem a l´Anella Olímpica a la muntanya Màgica.

Referència: 2790
Activitat: Tour a Montjuic en bicicleta
Preu: Adults: 24 euros - Menors de 14 anys: 22 euros (IVA inclòs)
Durada: 3 hores aprox.
Dificultat: Baixa
Inclou: El guia, bicicletes, cascs, aigua
Lloc activitat: Zona de Montjuic (Barcelona)
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


MARTA 1 3o 2790
Lo volveríamos a repetir con otro guía
El recorrido nos encantó
Sílvia 2 5o 2790
Recomiendo la actividad al 100, tanto para personas que visitan Barcelona por primera vez y también para barceloneses que quieran redescubrir la ciudad desde una perspectiva diferente.
El trato cercano y facilitador, tanto en el momento de reservar como durante el tour.Mapa de l'activitatTour a Montjuic en bicicleta
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
0