Gothic to Modernisme Bike Tour a Barcelona

Nº : 2789.
Lloc activitat: Centre de Barcelona
Preu: Adults: 24 euros - Nens: 22 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

T'acompanyem amb guies multilingües, coneixedors de la ciutat i de la seva història perquè no et perdis ni un detall! Tot perquè tu només t'ocupis de descobrir l'essència de Barcelona, ​​plantegem rutes tranquil·les, sense presses, parant a descobrir els racons, costums, monuments i personatges que formen part de la nostra ciutat.

Tenim un estil propi amigable i divertit! On a part coneixeràs gent com tu! Amb ganes de descobrir, sentir i passar-ho bé!


Atreveix-te i descobreix Barcelona!

- En tots els tours oferim una parada per prendre una beguda.
- Assistència mecànica.
- Estem previstos de farmaciola metge.
- Casc per a qui ho sol·liciti.

Proposem aquest Tour en bicicleta per als amants de la història i de l'art. Recorregut pel centre històric de la ciutat per saber dels seus orígens, recorrerem el barri gòtic, la catedral, les seves places, els seus carrerons on et perdràs en el temps i descobriràs com era la ciutat fa segles, després anirem a descobrir les obres més emblemàtiques del modernisme. Sagrada Família, la Pedrera, Casa Batlló amb Gaudí al capdavant, amb les seves formes geomètriques, úniques i genuïnes.


Itinerari del Tour

Parc de la ciutadella - Arc de triomf - Parc de la estació del nord - Sagrada familia - Casa Terrades Puntxes - Casa Milá - Casa Batllo- Palau de la música- La catedral - Barri del gòtic
Monument a Colón - Port Vell


Recorregut

Permet recórrer la majoria per vies pacífiques sense trànsit, carrils bici i zones de vianants la qual cosa ho fa molt segur per a totes les edats.
T'acompanyem amb guies experimentats coneixedors de la ciutat i de la seva història. En el transcurs del Tour farem diverses parades per escoltar, contemplar i gaudir cada punt, on podràs realitzar les teves fotografies i els teus records del Tour!


Horaris

Oberts de 10.00 a 19.00 hrs Tots els dies de l'any: Sortida a les 11.00h i 16:00 excepte 25-26 de desembre i 1 de gener

Descripció de l'activitat

Els nostres tours estan especialment dissenyats per gaudir al màxim! Només hauràs de pensar en `donar als pedals`, sentir i conèixer la ciutat d´una forma divertida.

Referència: 2789
Activitat: Gothic to Modernisme Bike Tour a Barcelona
Preu: Adults: 24 euros - Nens: 22 euros (IVA inclòs)
Durada: 3 Hores aprox.
Dificultat: Baixa
Inclou: El guia, bicicletes, cascs, aigua
Lloc activitat: Centre de Barcelona
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort