Gothic to Modernisme Bike Tour a Barcelona

Nº : 2789.
Lloc activitat: Centre de Barcelona
Preu: Adults: 24 euros - Nens: 22 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

T´acompanyem amb guies multilingües, coneixedors de la ciutat i de la seva història perquè no et perdis ni un detall! Tot perquè tu només t´ocupis de descobrir l´essència de Barcelona, ​​plantegem rutes tranquil·les, sense presses, parant a descobrir els racons, costums, monuments i personatges que formen part de la nostra ciutat.

Tenim un estil propi amigable i divertit! On a part coneixeràs gent com tu! Amb ganes de descobrir, sentir i passar-ho bé!


Atreveix-te i descobreix Barcelona!

- En tots els tours oferim una parada per prendre una beguda.
- Assistència mecànica.
- Estem previstos de farmaciola metge.
- Casc per a qui ho sol·liciti.

Proposem aquest Tour en bici per als amants de la història i de l´art. Recorregut pel centre històric de la ciutat per saber dels seus orígens, recorrerem el barri gòtic, la catedral, les seves places, els seus carrerons on et perdràs en el temps i descobriràs com era la ciutat fa segles, després anirem a descobrir les obres més emblemàtiques del modernisme. Sagrada Família, la Pedrera, Casa Batlló amb Gaudí al capdavant, amb les seves formes geomètriques, úniques i genuïnes.


Itinerari del Tour

Parc de la Ciutadella - Arc de triomf - Parc de l´estació del nord - Sagrada família - Casa Terrades - Casa Milà - Casa Batlló - Plaça Catalunya La catedral - Plaça Sant Felip Neri - Plaça Sant Jaume - Plaça Reial - Monument a Colom - Port Vell


Recorregut

Permet recórrer la majoria per vies pacífiques sense trànsit, carrils bici i zones de vianants la qual cosa ho fa molt segur per a totes les edats.
T´acompanyem amb guies experimentats coneixedors de la ciutat i de la seva història. En el transcurs del Tour farem diverses parades per escoltar, contemplar i gaudir cada punt, on podràs realitzar les teves fotografies i els teus records del Tour!


Horaris

Cada dia de l´any: Sortida a les 11.00 hrs i 16.00hrs. Excepte 25-26 de desembre i 1 de gener

Els nostres tours estan especialment dissenyats per gaudir al màxim! Només hauràs de pensar en "donar als pedals", sentir i conèixer la ciutat d´una forma divertida.

Referència: 2789
Activitat: Gothic to Modernisme Bike Tour a Barcelona
Preu: Adults: 24 euros - Nens: 22 euros (IVA inclòs)
Durada: 3 Hores aprox.
Dificultat: Baixa
Inclou: El guia, bicicletes, cascs, aigua
Lloc activitat: Centre de Barcelona
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0