Visita els cellers Visendra

Nº : 3732.
Lloc activitat: Les pobles
Preu: 15 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Tarragona

Descripció de l'activitat

La visita s’inicia a la sala polivalent que també és la sala de recepció del celler. Allà hi trobem la premsa i la desrapadora on expliquem el seu funcionament i també on introduïm els nostres visitants en el món del celler i la nostra historia curta amb elaboració però molt llarga com a viticultors de varies generacions.

Tot seguit passem a la sala de vinificació on expliquem els secrets d'elaboració del nostre vi, la metodologia i com diferenciar els diferent tipus de dipòsits del nostre celler. Després passem cap a la part final d'elaboració que és la zona d'envelliment o criança dels nostres vins on podrem diferencia negres i blancs cada un amb un procés diferent amb botes diferents.

Per finalitzar descobrim els secrets dels escumosos i la seves famoses i glamuroses bombolletes del seu procés carbònic. Tot seguit sabent d'on neix el vi passem a tastar-lo, degustar-lo i sobretot aprenent una mica més del que s’amaga dins de la nostra copa de vi, tot gaudint d'un entorn rural ple de vinyes amb unes vistes de tot el camp de Tarragona i el mar lluentis a l'horitzó.

Per visites "familiars" amb nens avisar

Aprendrem una mica més del que s’amaga dins de la nostra copa de vi, tot gaudint d´un entorn rural ple de vinyes amb unes vistes de tot el camp de Tarragona i el mar lluentis a l´horitzó.

Referència: 3732
Activitat: Visita els cellers Visendra
Preu: 15 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 2 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Visita guiada a la bodega i tast guiat de 3 vins amb ampolla de regal
Lloc activitat: Les pobles
Provincia: Tarragona
Mapa de l'activitat0