Visita els cellers Visendra

Nº : 3732.
Lloc activitat: Les pobles
Preu: 15 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Tarragona

Descripció de l'activitat

La visita s’inicia a la sala polivalent que també és la sala de recepció del celler. Allà hi trobem la premsa i la desrapadora on expliquem el seu funcionament i també on introduïm els nostres visitants en el món del celler i la nostra historia curta amb elaboració però molt llarga com a viticultors de varies generacions.

Tot seguit passem a la sala de vinificació on expliquem els secrets d´elaboració del nostre vi, la metodologia i com diferenciar els diferent tipus de dipòsits del nostre celler. Després passem cap a la part final d´elaboració que és la zona d´envelliment o criança dels nostres vins on podrem diferencia negres i blancs cada un amb un procés diferent amb botes diferents.

Per finalitzar descobrim els secrets dels escumosos i la seves famoses i glamuroses bombolletes del seu procés carbònic. Tot seguit sabent d´on neix el vi passem a tastar-lo, degustar-lo i sobretot aprenent una mica més del que s’amaga dins de la nostra copa de vi, tot gaudint d´un entorn rural ple de vinyes amb unes vistes de tot el camp de Tarragona i el mar lluentis a l´horitzó.

Per visites "familiars" amb nens avisar

Aprendrem una mica més del que s’amaga dins de la nostra copa de vi, tot gaudint d´un entorn rural ple de vinyes amb unes vistes de tot el camp de Tarragona i el mar lluentis a l´horitzó.

Referència: 3732
Activitat: Visita els cellers Visendra
Preu: 15 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 2 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Visita guiada a la bodega i tast guiat de 3 vins amb ampolla de regal
Lloc activitat: Les pobles
Provincia: Tarragona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0