En caiac o canoa per l'Ebre des de Móra a Miravet

Nº : 1877.
s 1877 (8 opinions)
Lloc activitat: Riu Ebre, entre Móra i Miravet. – Ribera d’Ebre
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Tarragona

Navegareu envoltats en tot moment d'una exuberant vegetació de bosc de ribera i en mig de la pau i el silenci. Passareu per unes precioses illes verges on només escoltareu el cant de les aus. Observareu el vol elèctric de l'ànec i el blauet; el vol elegant del bernat, el martinet, el milà i altres ocells que us acompanyaran en un recorregut divertit i ple d'emocions.

El punt inicial de trobada, és l’Embarcador de Mora la Nova. Pot ser al matí o a la tarda. Concretarem l’hora quan feu la reserva

Si no voleu venir en cotxe, també podeu utilitzar el tren fins a Mora la Nova, (arriba un procedent de Barcelona-Tarragona sobre les 8,45h.) Us podem recollir a l'estació i ens encarreguem del vostre equipatge. Concretarem tot millor, quan ens feu la reserva.

L’Embarcador de Mora la Nova, és un lloc molt tranquil. Amb una meravellosa vista panoràmica del riu i de Mora d’Ebre amb el seu castell a l’altra part.

Abans de posar-nos a l’aigua, donem una petita explicació teòric-pràctica i uns consells per als no iniciats i després, “tots al riu”.

Primer, en una zona amb aigües molt tranquil•les i sense corrent, on es posa en pràctica la teoria, i on els que es posen damunt d’una piragua per primera vegada, aprenen fàcilment i amb rapidesa les maniobres més elementals i bàsiques.

Els nostres monitors/es acompanyen i estan pendents del grup en tot moment. A la vegada, incideixen didàcticament en la tècnica correcta del piragüisme i navegació en riu. També mostren els punts d’interès del recorregut, tant des de el punt de vista històric, com paisatgístic: L’Illa del Galatxo, l’Illa de les Cenies, el Molló, l’Illa de Benissanet, L’Illa de Putxo, etc.…

A mig dia, arribem al Pas de Barca de Miravet on acabem el nostre recorregut. Miravet és el poble més pintoresc i amb més tipic de l’Ebre. Després us portem a Móra a buscar els vehicles i us aconsellem uns restaurants on recuperar les forces perdudes.


Indumentària

- Estiu: Portar pantaló curt o banyador, samarreta m-curta i calçat que es pugui mullar. També tovallola i roba de recanvi (que es deixa en el cotxe per després).

- Hivern: Utilitzem piragües “tancades”, amb “tapabanyera”, on el piragüista no es mulla gens. Pantaló llarg, samarreta m-llarga, impermeable i calçat que es pugui mullar (entrant o sortint del caiac). Si fa fred, també roba tèrmica, o neoprè si en fa molt.


Suggeriments

- Si no heu fet mai piragüisme, s’aprèn amb més facilitat amb una piragua “individual”. També pujant en una piragua “doble” amb una persona ja experta.

- Els nens o nenes, fins a 10 anys, han de pujar en una piragua “doble” amb un adult, i els menors de 8 anys, poden pujar en una “triple”, (al mig).

- Es molt important, portar protecció solar (crema protectora), gorra o barret, i depenent del dia, repel•lent d’insectes.

- També es aconsellable portar aigua o beguda i alguna cosa per menjar, (fem una aturada de descans, a meitat de la ruta).

Però sobre tot, no oblideu l’esperit d’aventura i l’entusiasme per la natura, imprescindible per a deixar-se portar per les “beniemocions” que us esperen i que, segurament, no us deixaran indiferents.


Preus

De 2 a 9 persones
- Majors de 14 anys: 25 euros/persona
- De 8 a 13 anys: 20 euros/persona

Grup de 10 a 19 persones
- Majors de 14 anys: 20 euros/persona
- De 8 a 13 anys: 15 euros/persona

Grup de 20 a 29 persones
- Majors de 14 anys: 18 euros/persona
- De 8 a 13 anys: 15 euros/persona

- Grup superior a 29 persones: 15 euros/persona

- Menors de 7 anys acompanyats per un adult: gratuït

(IVA inclòs)

Descripció de l'activitat

Veniu a conèixer el tram més bonic de la Ribera d´Ebre en piragua o caiac. Amb la màxima seguretat i acompanyats de monitors-guia amb molts anys d´experiència que us ensenyaran els racons més bonics de la ruta.

Referència: 1877
Activitat: En caiac o canoa per l'Ebre des de Móra a Miravet
Preu: Veure taula de preus
Durada: Mig dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Material, Assegurança, Transport i acompanyament de monitor-guia titulat. Material: Piragua que pot ser: “individual” , “doble” o “triple”. “Tancada” amb tapabanyera, o “sit on top”, si es estiu. Pala, Armilla salvavides, Bidó o bossa estanca i detall sorpresa. També us fem fotos de l’activitat, de franc.
Lloc activitat: Riu Ebre, entre Móra i Miravet. – Ribera d’Ebre
Provincia: Tarragona
Extres: A la tarda, per completar un dia “actiu”, ens podeu acompanyar a fer espeleologia (baixa dificultat), per 30 €. els majors de 14 anys i 25 €. fins a 13 anys.(IVA inclòs).
Nº legal: C-65

Opinions dels clients


JOSE 1 4o 1877
Sí ho recomanem
El millor van ser les vistes des de l´Ebre
Lluis 2 5o 1877
Activitat recomenable i els monitors un 10: Laia, Sergi.....

Georgina 3 5o 1877
Molt bona activitat per realitzar, entorns preciosos i gran tracte.
L´entorn, l´amabilitat del personal
Marina 4 4o 1877
Si, la recomenaria
L´organització
Víctor 5 4o 1877
Recomano 100%. l´activitat, és ideal per passar un dia diferent i veure l´Ebre i Miravet des d´una altra perspectiva
L´entorn del recorregut és preciós
Mateu 6 5o 1877
Si, és totalment recomenable, però cal saber si es va en grup o es pot anar en solitari o en parella com vàrem anar nosaltres. L´experiència pot ser molt positiva en els dos casos però molt diferent.
La tranquilitat de la navegació, el paissatge, el so, la natura. Però segurament si haguèssim anat en grup l´experiència fora diferent.
Mireia 7 5o 1877
Recomenat per tot tipus de públic que li agradi les activitats de natura, sense requisit exigents físics.
Tot.
Jordi 8 4o 1877
Si, recomenable!
El paisatge, l´atenció dels monitors
Jeffrey 9 5o 1877
Recomano l´empresa i l´activitat, molt agradable i ben organitzada.
El riu, el monitor, l´empresa. Molt bé tot.

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort