Barranc Gorgues del Galamús

Nº : 1737.
Lloc activitat: Girona - Ariège
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Girona

Descripció de l'activitat

Aquest barranc es troba emmurallat amb parets de pedra calcària que amb el pas dels anys han estat esculpides pel Riu Agly.

Es troba situat a l´extrem est de l´Ariège, al municipi de Sant Paul de Fenouillet, envoltat pels Castells Càtars.

Aquí trobarem un congost conegut com ´Les Gorges de Galamus´, amb 1600 metres de recorregut i 65 metres de desnivell, amb grans parets de més de 100 metres d´alçada.

El barranc es compon dos trams ben diferenciats.

El primer transcorre entre tolls i badines on trobarem salts, tobogans i descensos entre roques, és un lloc perfecte per aprendre a progressar per un barranc.

La segona part es forma per llargues badines entre grans parets i passadissos inundats que ens obligaran a nedar.

Nens a partir de 8 anys. És necessari saber nedar i imprescindible que els nens siguin acompanyats dels seus pares o tutors.

PREUS
- Preu amb un mínim de 2 participants: 45 euros/persona
- Preu per a una persona sola: 90 euros/persona

(Preus amb IVA inclòs)


LA TEMPORADA DE BARRANCS COMENÇA A L´ABRIL

És una activitat aquàtica d´inici per a tota la família en un entorn de gran bellesa. Una activitat segura, divertida i atractiva per als més petits de la casa.

Referència: 1737
Activitat: Barranc Gorgues del Galamús
Preu: Veure taula de preus
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Assessorament personal per escollir l´activitat que s´adeqüi a les necessitats dels participants, tot el material tècnic per a la pràctica de l´activitat, guia titulat en la modalitat corresponent, assegurança d´assistència en muntanya i assegurança de responsabilitat civil del grup.
Lloc activitat: Girona - Ariège
Provincia: Girona
Extres: Et podem proporcionar Transport a la zona de l´activitat, Opcional: Reportatge fotogràfic i vídeo per a activitats aquàtiques i terrestres. Opcional: Pícnic per l´activitat o menú per després de l´activitat. Opcional: Allotjament en cases rurals, càmping o hotel.
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0