Tour panoràmic en Segway per la Barcelona marítima

Nº : 3530.
s 3530 (1 opinions)
Lloc activitat: Barcelona
Preu: 45 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Si busques un tour panoràmic per conèixer la Barcelona marítima, aquesta és la teva opció, un recorregut de 90 minuts ideat perquè gaudeixis del sol, les platges i els monuments a aquest costat de la Ronda Litoral.

El recorregut comença a les nostres oficines, al final de la Rambla, amb vista a les Drassanes Reials, edifici emblemàtic de la ciutat i actual seu del Museu Marítim de Barcelona, i la popular estàtua de Colom.

Des d'aquí, ens desplacem cap al barri de la Barceloneta i al Moll de la Fusta, antic port fuster de la ciutat, avui una de les principals artèries de la ciutat.

Des d'aquest punt, podem contemplar la imponent silueta de l'Hotel W, convertit en un dels símbols de la ciutat.

A la tornada, recorrem la platja de Sant Sebastià, una de les zones més animades i concorregudes de la ciutat, per arribar fins al Port Olímpic.

Amb la brisa marina a la nostra esquerra, ens dirigim cap a l'Estació de tren de França i de nou, cap a la Rambla, no sense abans visitar el crustaci més feliç de Barcelona, el llagostí de Mariscal!Si busques un tour panoràmic per conèixer la Barcelona marítima, aquesta és la teva opció, un recorregut de 90 minuts ideat perquè gaudeixis del sol, les platges i els monuments a aquest costat de la Ronda Litoral.

Referència: 3530
Activitat: Tour panoràmic en Segway per la Barcelona marítima
Preu: 45 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 90 minuts
Dificultat: Baixa
Inclou: Un Segway per cada participant, un casc protector, el servei de guía durant el temps contractat, assegurança de responsabilitat civil i d´accidents.
Lloc activitat: Barcelona
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Rosa 1 5o 3530
Activitat molt recomenable, divertida i es pot fer en família
Es divertida i distretaMapa de l'activitatTour panoràmic en Segway per la Barcelona marítima
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
0