0

Classes d´esquí de tecnificació a la Molina o a Masella per a nens i nenes - 5 nivells

Nº : 3378.
Lloc activitat: Molina o Masella
Girona
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
des de 103,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Els teus nens aprendran a millorar la seva tècnica d´esquí assegurant-te que no es perdran ni un dia de classe ja que en el nostre club ens ajustem a la vostra disponibilitat!

Us oferim la possibilitat de comprar un abonament d´hores que podreu anar gastant segons confirmeu l´assistència a la classe d´esquí (la confirmació es pot fer fins a les 17h del dia anterior).

El programa d´esquí de tecnificació segueix al de perfeccionament i és el previ als programes de competició. Conté 5 nivells de progressió: verd, blau, vermell, lila i grana.

La nostra escola us ofereix una especial atenció i dedicació a l´aprenentatge de l´esquí dels més petits. Els nens aprenen a esquiar en grups reduïts de 10 nens per assegurar una progressió adequada. A més d´aquest programa de tecnificació, oferim un perfeccionament i un altre d´iniciació.

La seguretat, la diversió, l´aprenentatge i l´educació són els pilars en què es fonamenta l´esperit del nostre club, dirigit i supervisat per pedagogs, llicenciats i entrenadors nacionals.

Els cursos d´esquí dels oferim a La Molina i Masella. És obligatori l´ús del casc i del peto de seguretat reglamentari. El preu de compra del peto és de 18 euros.

Disposem de material de lloguer a preus reduïts per als nostres alumnes.
Aquest curs/classes d´esquí està recomanat per a nens de 7 anys fins a un màxim de 14 anys.


Dates i horaris disponibles

Les classes es realitzen els dissabtes i diumenges i els festius fins el 31 de març (a l´abril segons nivell i condicions de la neu).

Horari: De 10h a 14h.


Preus

- Abonament de 10 hores: 103 euros/persona
- Abonament de 20 hores: 191 euros/persona
- Abonament de 30 hores: 270 euros/persona
- Abonament de 40 hores: 342 euros/persona
- Abonament de 140 hores: 847 euros/persona (Inclou matrícula soci del club i quota anual de soci infantil)

(IVA inclòs)

Mapa de l'activitat