Tour a Montserrat en bicicleta

Nº : 4189.
Lloc activitat: La sortida tindrà lloc a la Plaça d´Espanya de Barcelona. També es pot començar a l´adreça del client, al seu allotjament, hotel,...
Preu: 40 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Una pedalada llarga fins a Montserrat per carreteres secundàries amb un total de 125km i uns 1500m de desnivell positiu acumulat. Vine amb la teva bici de carretera o lloga'n una.

Vine a conèixer la sorprenent muntanya de Montserrat i gaudeix de les carreteres secundàries de la zona

Els participants hauran d'estar acostumats a pedalar més de 100km en bicicleta de carretera

Durant l'activitat, l'ús del casc és obligatori. Recomanable vestir roba de ciclisme. És molt important portar aigua sobretot en època d'estiu.

El guia va treballar durant un any com a guia de bicicleta de muntanya i actualment s'ha titulat en tècnic en ciclisme per la Federació espanyola i la Federació Catalana de Ciclisme. Cada setmana surt a pedalar en bici de carretera i de muntanya, viu a prop de la muntanya de Montserrat i es coneix moltes carreteres i camins. També els parcs naturals de la zona (Collserola, Ordal, Sant Llorenç, Montseny, ...)

Descripció de l'activitat

Una pedalada llarga fins a Montserrat per carreteres secundàries amb un total de 125km i uns 1500m de desnivell positiu acumulat. Vine amb la teva bici de carretera o lloga´n una.

Referència: 4189
Activitat: Tour a Montserrat en bicicleta
Preu: 40 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: La durada de l´activitat serà en funció del ritme del client i les pauses durant la sortida, entre 5 i 6 hores.
Dificultat: Alta
Inclou: El preu inclou el guia. No inclou la bicicleta ni el casc
Lloc activitat: La sortida tindrà lloc a la Plaça d´Espanya de Barcelona. També es pot començar a l´adreça del client, al seu allotjament, hotel,...
Provincia: Barcelona
Nº legal: 026352

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort