0

High Adventure - Aventura i anglès a la Garrotxa

Nº : 4022.
Lloc activitat: Besalú
Girona
Preu: 425 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
425,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Les colònies d’estiu Alta Aventura són un programa ple d’esports d’aventura i activitats físiques envoltat de boscos i prats en plena Garrotxa.

Les 72 ha. de la nostra casa i el seu entorn ofereixen un amplíssim ventall de possibilitats en les seves instal·lacions amb piscina, camp de futbol, espais d’esport, rocòdrom, pista de tir amb arc i un impressionant bosc vertical de tirolines i ponts flotants.

Els camins que envolten la casa de colònies els recorrerem tot fent senderisme i bicicleta i viurem divertides aventures amb tot el grup de companys.

Per tots els racons de la casa de colònies apareixeran proves que tindran molt a veure amb l’aigua.
Els monitors especialitzats en escalada t’ensenyaran les tècniques per moure’t en total seguretat i confiança pel rocòdrom.

El tir amb arc és una gran diversió al mateix temps que un exercici de superació.
Des de més de 8 metres d’altura passarem d’arbre en arbre per ponts flotants, ponts de mico, lliscant amb skate i llançant-nos en llargues tirolines.

Com un equip d’espeleòlegs entrarem a descobrir les sorpreses subterrànies de la cova de les Bores del Burró.
Amb més de 150 vies d’escalada, Sadernes és un paradís per a la pràctica de l’escalada, un esport que ens aporta reptes, coneixements i sensacions diferents.

Diàriament i d’una manera lúdica, els monitors d’anglès tenen preparada una activitat temàtica per donar peu a l’aprenentatge i la pràctica de l’anglès. En total seran 15 hores al llarg de la setmana.
.

La casa

La casa de colònies és una masia de 76 hectàrees envoltada de camps de conreu, bosc, prats, riu i unes àmplies vistes de la comarca de la Garrotxa. Es troba a pocs quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa i a només 3 quilòmetres de Besalú.

Destaquen, entre altres equipaments de la casa de colònies, tres àmplies sales polivalents i un gran menjador i les instal·lacions estan preparades per a 140 places distribuïdes en tres sectors: Casa Gran, Baobabs i Vivenda. A cada franja d’edat de nens i nenes els correspon un sector diferent.

L’equip de cuina és un dels puntals de les nostres colònies d’estiu. Així ho reconeixen les famílies que ens visiten per turisme rural, els mestres que acompanyen els infants durant les colònies escolars i els assistents dels casaments que es realitzen a la primavera i a la tardor.


Dates

- Del 25 de juny al 2 de juliol
- Del 2 al 9 de juliol
- Del 9 al 16 de juliol

Mapa de l'activitat