0

Campus d’ntel•ligència emocional

Nº : 4226.
Lloc activitat: Puig-reig
Preu: 440 euros/persona (IVA inclòs)
A vegades respon en +24h
Barcelona

Descripció de l'activitat


Del diumenge 21 de Juliol (11h) al divendres 26 de juliol (vespre)

Unes estades diferents, innovadores i emocionants on els vostres fills podran introduir-se en el món de l’educació emocional a través d’activitats lúdiques per a entendre la importància d’entrenar la consciència i aprendre a gestionar les nostres emocions.
En un espai immillorable i acollidor i amb un eix temàtic encisador combinarem Activitats, tallers i dinàmiques pròpies de l’educació en el lleure amb el treball de competències i habilitats compreses dins del marc de la intel•ligència emocional per a aconseguir una mescla especialment profitosa, útil, màgica i inoblidable pels nens, nenes i joves.

Un pla diferent per a les vacances on participaran en activitats divertides, refrescants, amenes i d’aventura a la vegada que aprenen a valorar-se, a identificar les seves emocions i a cooperar per a potenciar les seves habilitats relacionals i de comunicació.


La casa: Masia Cal Riera

La Casa de Colònies Cal Riera es troba dins el terme municipal del poble de Puig-Reig, a la comarca del Berguedà, ben comunicada i amb un entorn rural encisador.
La masia fou construïda a finals del segle XVII. Va ser reconstruïda al 1912 i ha estat reformada els darrers anys essent a dia d’avui una masia acollidora, cuidada fins l’últim detall, i que manté el caràcter rural però amb un aire fresc i modern.


** Les places són limitades i s’atendran per ordre d’entrega de la butlleta de pre-inscripció i pagament.

Mapa de l'activitat