Vol experiència en parapent

Nº : 3338.
Lloc activitat: Vall d´Ager
Preu: 65 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Lleida

Descripció de l'activitat

Volarem a la Serra del Montsec gaudint d'impressionants vistes de la Vall d'Àger.

Des del nostre punt de trobada pujarem a l'enlairament per una pista asfaltada.

La pujada fins a l'enlairament no està inclosa en el preu del biplaça, la pots contractar amb nosaltres si vols o pujar pels teus propis mitjans però hauràs de tenir en compte que aniran amb tu, un pilot amb el seu equip per cada persona que vagi a volar i que hauràs de portar a algú que baixi el cotxe.

Si a causa de les condicions meteorològiques, (direcció del vent, intensitat, etc.) i a criteri dels pilots, cal utilitzar altres enlairaments alternatius, t'informem que a aquests s'accedeix per pista forestal, en aquest cas, i si no vols pujar amb el teu cotxe, t'oferirem el nostre servei de transport amb un cost de 12 euros.

Un cop a l'enlairament ens prepararem per iniciar el nostre vol. Allà l'instructor t'explicarà detalladament tot el que fareu per enlairar-vos.

Volareu durant aproximadament 10 minuts, aprofitant els corrents d'aire igual que les aus. Durant el vol aniràs còmodament assegut i només hauràs de fer una cosa... GAUDIR!

L'instructor realitzarà un reportatge d'unes 20 fotos i un vídeo de 2 minuts aproximadament, que podràs visualitzar un cop hagi acabat el vol. La compra és opcional i el cost és de 20 euros.

En els casos de passatgers de més de 100 kg. de pes o menys de 40 kg, el client ho ha de comunicar prèviament a la nostra empresa

Aquest vol és ideal per a les persones que vulguin tenir un primer contacte amb el vol en parapent. La seva durada és de 10 minuts aprox.

Referència: 3338
Activitat: Vol experiència en parapent
Preu: 65 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 10 minuts de vol
Dificultat: Baixa
Inclou: Todo el material necesario per la realització i assegurança de RC i accidents
Lloc activitat: Vall d´Ager
Provincia: Lleida
Extres: Tranport fins al lloc d´enlairament: 12 euros / Reportatge fotogràfic: 20 euros
Nº legal: C-357
Mapa de l'activitat0