Submarinisme

Alicante/Alacant 3 ofertes per comparar

 Submarinisme Alicante/Alacant
Baptisme de busseig
Alicante/Alacant
s 1764 Alicante/Alacant (1 opinions)
des de 45,00 €
 Submarinisme Alicante/Alacant
Immersions guiades per a bussejadors
Alicante/Alacant
s 1749 Alicante/Alacant (1 opinions)
des de 22,00 €
 Submarinisme Alicante/Alacant
Cursos de busseig
Alicante/Alacant
des de 100,00 €

Mostrant de 1 a 3 de 3 resultats

Submarinisme

Alicante/Alacant
Submarinismo
Submarinismo Alicante/Alacant
Submarinisme a Alicante/Alacant

El bateig de submarinisme és una experiència fantàstica per a regalar. L'activitat inclou instruccions, ajuda i companyia durant la immersió d'un bussejador professional titulat. També pot ser una bona iniciació a l'esport del submarinisme i així descobrir una nova passió i llavors ampliar la tècnica amb els cursos de busseig.
Els bateigs de submarinisme, bateigs de busseig o iniciació al submarinisme és una oportunitat de endinsar-se en els misteris del món submarí i descobrir la gran bellesa que oculta el fons del mar. Experimentaràs sensacions desconegudes. Viuràs emocions noves i entendràs millor la passió que mou als submarinistes. Si vols fer un regal especial, el bateig de submarinisme és una de les millors opcions. Rebràs un val per entregar a l'afortunat o afortunada que podrà gastar quan li vagi bé. El dia de l'activitat visitarà les instal.lacions del club on es faci l'experiència, on rebrà instruccions, explicacions i consells. Llavors s'equiparà al participant i a continuació es farà la immersió al fons del mar.
El bateig de submarinisme és una experiència molt segura perquè sempre es va acompanyat d'un submarinista professional i titulat.
Submarinisme a Alicante/Alacant
0