0

Pònting

Barcelona 2 ofertes

El ponting o puenting es una activitat que consisteix en llançar-se des de una gran alçada lligat pels turmells o la cintura a una corda que està ancorada a un pont o plataforma elevada. Durant la caiguda lliure la corda i el seu balanceig redueix l'acceleració i la sotregada.
 foto 001 593 Barcelona
001s 593 Barcelona 4.81 / 5 (65 opinions)
des de 25,00 €
Sant Sadurní d’Anoia Barcelona
Respon en -24h
 foto 002 1255 Barcelona
002s 1255 Barcelona 4.71 / 5 (7 opinions)
des de 37,00 €
Saldes (Berguedà). A 20 min. de Bagà Barcelona
Respon en -24h

Mostrant de 1 a 2 de 2 resultats

Pònting

Barcelona
Puenting
Puenting Barcelona
Pònting a Barcelona

El ponting o puenting es una activitat que consisteix en llançar-se des de una gran alçada lligat pels turmells o la cintura a una corda que està ancorada a un pont o plataforma elevada. Durant la caiguda lliure la corda i el seu balanceig redueix l'acceleració i la sotragada.
El bungee jumping es una modalitat de ponting o puenting que consisteix en saltar al buit igual que el puenting però amb la diferència que el saltador està lligat a una corda elàstica pels turmells. Això permet caure accelerant al màxim durant el bungee jumping/puenting i llavors la seva elasticitat frena la caiguda i provoca rebots.
El ponting, també conegut com a puenting, pontisme o puentismo, és una activitat segura, sempre que es faci de la mà de professionals amb anys d'experiència i que utilitzi material de primera qualitat i molt bones condicions.
Pònting a Barcelona