Laser combat

Girona 2 ofertes per comparar

Mostrant de 1 a 2 de 2 resultats

Laser combat

Girona

Laser combat
Laser combat Girona
Laser combat a Girona

El Laser Tag o Laser Combat és un joc que simula un combat entre 2 equips. L'objectiu és guanyar la partida del joc làser utilitzant uns dispositius de raigs infraroigs i encertar als sensors que els jugadors porten al cos. Al no disparar-se cap projectil, és totalment segur i poden jugar a Laser Combat nens i nenes.
A diferència del Paintball i l'Airsoft, al Laser Tag no és necessita cap protecció especial contra els cops perquè no es disparen projectils. Al Laser Combat és disparen raigs infraroigs i els sensors en temps real detecten les baixes en temps real, el que fa el joc de làser molt més emocionant. El Laser Tag o Laser Combat és una excel·lent opció per celebrar comiats de solter i soltera. També es poden organitzar aniversaris amb partides de Laser Combat. I com no, jornades d'empresa, dinàmiques d'equip i activitats de Teambuilding.
Tens diferents opcions per jugar a Laser Combat, des de espais tancats amb escenaris virtuals fins a terrenys a la natura amb obstacles i trinxeres naturals.
Laser combat a Girona
0
Publicar activitats Comiats A Sort