0

Laser combat

Girona 2 ofertes

El Laser Tag o Laser Combat és un joc que simula un combat entre 2 equips. L'objectiu és guanyar la partida del joc làser utilitzant uns dispositius de raigs infraroigs i encertar als sensors que els jugadors porten al cos. Al no disparar-se cap projectil, és totalment segur i poden jugar nens i nenes.
 foto 001 2003 Girona
001s 2003 Girona 4.4 / 5 (5 opinions)
des de 16,00 €
Ctra. Torroella de Montgri a Parlavà Girona
Respon en -24h
 foto 002 3139 Girona
002s 3139 Girona 5 / 5 (2 opinions)
des de 25,00 €
Maçanet de La Selva (Girona) Girona
Respon en -24h

Mostrant de 1 a 2 de 2 resultats

Laser combat

Girona
Laser combat
Laser combat Girona
Laser combat a Girona

El Laser Tag o Laser Combat és un joc que simula un combat entre 2 equips. L'objectiu és guanyar la partida del joc làser utilitzant uns dispositius de raigs infraroigs i encertar als sensors que els jugadors porten al cos. Al no disparar-se cap projectil, és totalment segur i poden jugar a Laser Combat nens i nenes.
A diferència del Paintball i l'Airsoft, al Laser Tag no és necessita cap protecció especial contra els cops perquè no es disparen projectils. Al Laser Combat és disparen raigs infraroigs i els sensors en temps real detecten les baixes en temps real, el que fa el joc de làser molt més emocionant. El Laser Tag o Laser Combat és una excel·lent opció per celebrar comiats de solter i soltera. També es poden organitzar aniversaris amb partides de Laser Combat. I com no, jornades d'empresa, dinàmiques d'equip i activitats de Teambuilding.
Tens diferents opcions per jugar a Laser Combat, des de espais tancats amb escenaris virtuals fins a terrenys a la natura amb obstacles i trinxeres naturals.
Laser combat a Girona