Rutes amb raquetes de neu

Lleida 1 ofertes per comparar

Mostrant de 1 a 1 de 1 resultats

Rutes amb raquetes de neu

Lleida

Raquetas de nieve
Raquetas de nieve Lleida
Rutes amb raquetes de neu a Lleida

Les rutes guiades amb raquetes de neu a Lleida són activitats esportives que combinen natura i esport i consisteixen en fer excursions per les muntanyes més conegudes equipats amb raquetes de neu. Els guies professionals adapten el nivell de dificultat al nivell del grup perquè tothom gaudeixi de l'activitat i els paisatges nevats.
Les raquetes de neu són uns complements que s'acoplen a les botes i serveixen per desplaçar-se comodament per terrenys nevats o glaçats. Són ideals per gaudir de les muntanyes nevades i practicar senderisme, muntanyisme o alpinisme amb neu.
Viu les muntanyes nevades a Lleida i els seus fantàstics paisatges blancs. Practica esport i gaudeix de la natura amb total seguretat amb les excursions guiades amb raquetes de neu a Lleida.
Les passejades amb raquetes de neu a Lleida combinen diferents esports i tècniques com el senderisme, el trekking, l'alpiniesme i el muntanyisme.
Sense cap mena de dubte, aquestes activitats amb raquetes de neu a Lleida es poden fer amb la familia i així viure aquesta emocionant activitat amb la companyia dels fills i convertir l'experiència en un aprenentatge per superar petites dificultats que acaben sent molt divertides i guardar un record familiar inoblidable dels espectaculars paisatges.
Les rutes amb raquetes de neu a Lleida també ho pots trobar com: excursions amb raquetes de neu, passejades amb raquetes de neu, activitats amb raquetes de neu o lloguer de raquetes de neu.
Rutes amb raquetes de neu a Lleida
0