Esports de neu

Lleida 1 ofertes per comparar

 Esports de neu Lleida
Raquetes de neu al Solsonès
Lleida
s 3882 Lleida (2 opinions)
des de 24,00 €

Mostrant de 1 a 1 de 1 resultats

Esports de neu

Lleida
Deportes de nieve
Deportes de nieve Lleida
Esports de neu a Lleida

Els esports de neu a Lleida et permeten gaudir de la muntanya i els seus paisatges nevats practicant: raquetes de neu, snowboarding, esquí de fons, classes d'esquí, escalada en gel, cursos de tècniques de muntanya i lloguer de material d'esquí.
Les possibilitats de gaudir practicant activitats a la neu a Lleida són immenses. A la gran oferta de rutes i excursions amb raquetes de neu, cal afegir altres esports de neu com l'esquí alpí o l'esquí nòrdic sense oblidar altres activitats que es desenvolupen als paratges de somni nevats dels Pirineus.
Els esports de neu a Lleida són activitats que es poden fer en família i així viure aquesta emocionant activitat amb la companyia dels fills i convertir l'experiència en un aprenentatge per superar petites dificultats que acaben sent molt divertides.
Als Pirineus trobaràs bona neu. Podràs practicar esports de neu com l'esquí, pujar una muntanya nevada amb raquetes de neu, construir un iglú, escalar en gel, fer una excursió a la neu i acabar en un spa.
Esports de neu a Lleida
0