0

Xocolata al país del cessetans

xocolata país del cessetans foto1 4041
Nº : 4041.
Lloc activitat: Camp de Tarragona
Tarragona
Preu: 125 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
125,00 €

Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Dia 1 - dissabte.

Us proposem dedicar el matí a descobrir les caves Codorniu maridades amb la xocolata artesana de Simón Coll (visita combinada dels dos recursos a Sant Sadurní d’Anoia).
Gràcies a aquestes dues visites (guiades) descobrirem els secrets de l’empresa familiar més antiga de Catalunya i el motiu pel qual uns petits escolars sadurninencs van ben contents a l’escola cada matí ;)

Dinar (lliure) en una de les nombroses opcions que ofereix l’entorn, incloent un restaurant-mirador que ens ofereix unes vistes espectaculars de les vinyes i el paisatge amb Montserrat de fons.
A la tarda us proposem arribar al jaciment de La Font de la Canya a través d’una activitat de geocatching única (activitat d’una hora de durada aproximadament) que parteix des del pàrquing d’Artcava (indicat des d’Avinyonet).

Després de sopar (lliure) anirem fins a l’Arboçar, on hi ha el nostre allotjament, unes barraques de pedra totalment adaptades i integrades entre les vinyes on passarem una nit increïble.

Dia 2 - diumenge.

Al dia següent, després d’esmorzar (inclòs), us proposem visitar Olèrdola, un dels conjunts monumentals més espectaculars de Catalunya on resseguir la nostra història des de l’època dels assentaments ibèrics fins a l’Edat Mitjana.
A continuació també podem aprofitar per passejar per Vilafranca del Penedès i fer un tast de vins a la Taverna del Vinseum (inclòs) o, fins i tot, apropar -nos a algun dels municipis propers on, probablement a les 12h, tingui lloc una actuació castellera.

Cap de setmana en parella que ens permet reviure un clàssic molt ben complimentat: després de visitar les caves Codorniu i tastar la xocolata Simón Coll, apropa’t als jaciments ibèrics de La Font de la Canya i Olèrdola i viu la màgica experiència de dormir en una cabanya de pastor totalment adaptada i entre vinyes! T’ho perdràs?

Referència: 4041
Activitat: Xocolata al país del cessetans
Preu: 125 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: dos dies i una nit
Dificultat: Baixa
Inclou: Visita als jaciments ibèrics dels cossetans La Font de la Canya, Olèrdola. Visita combinada Codorniu + Simón Coll Activitat geocatching. Estada d’una nit amb esmorzar a les Barraques entre vinyes en habitació doble. Tast de vi al Vinseum de Vilafranca del Penedès. Tota la informació i documentació necessària pel cap de setmana.
Lloc activitat: Camp de Tarragona
Provincia: Tarragona

Mapa de l'activitat

Fotos de l'activitat
Més anuncis de la mateixa empresa
xocolata país del cessetans  foto 001 4037
3
Escapa’t a la Ruta dels Ibers en globus, cotxe i a peu
Osona
Respon en -24h 6 ofertes publicades
des de 250,00 €
xocolata país del cessetans  foto 002 4038
3
Història i literatra al país dels ausetans
Osona
Respon en -24h 6 ofertes publicades
57,00 €
xocolata país del cessetans  foto 003 4039
3
Estiu al país dels ceretans
La Cerdanya
Respon en -24h 6 ofertes publicades
90,00 €
xocolata país del cessetans  foto 004 4040
3
Esqui i raquetes al país del ceretans
La Cerdanya
Respon en -24h 6 ofertes publicades
135,00 €
xocolata país del cessetans  foto 005 4042
3
Activitats aquàtiques en família al país dels cossetans
Camp de Tarragona
Respon en -24h 6 ofertes publicades
des de 140,00 €


Anunci de: Més...
Chocolate en el país de los cosetanos
Esports d'aventura
Deportes de aventura