0

Via ferrada de la Cala del Molí

Nº : 4029.
Lloc activitat: Sant Feliu de Guixols
Girona
Preu: 25 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
25,00 €

via ferrada cala del molí s 4029 (2 opinions)


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


T'agradaria conèixer els penya-segats de la Costa Brava d'una forma única i divertida? Amb nosaltres podràs escalar la via ferrada de la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols i donar curs a les teves emocions amb el mar sota els teus peus.

La via ferrada de la Cala del Molí és l'únic itinerari d'Europa situat sobre el mar, compta amb un recorregut d'unes 2 hores de durada travessant horitzontalment els preciosos penya-segats de Sant Feliu de Guíxols. Durant l'activitat
creuareu 6 ponts tibetans penjants sobre el mar, escalareu murs verticals i deixareu anar adrenalina amb la màxima seguretat.

Aquesta via ferrada té un nivell mitjà i és adequada per a persones sense por a l'altura i una forma física mitjana que vulguin iniciar-se en el món de les ferrades. El recorregut posseeix dos trams ben diferenciats. Una primera part més fàcil amb un nivell iniciació i un segon tram una mica més difícil amb un nivell mitjà.

A la meitat del recorregut i just abans del tram més difícil tindràs la possibilitat de finalitzar l'activitat si les forces flaquegen.

L'activitat es realitzarà en grups reduïts, podent anar un o dos guies amb el grup per així garantir la seguretat i goig de tots els participants. Els guies que us acompanyaran estan titulats com a tècnics esportius, us ensenyaran com progressar i utilitzar el material, us ajudaran en els passos més difícils i us trauran fotos en els trams més espectaculars, perquè només us hagueu de preocupar de gaudir al màxim.

Material necessari

- Roba, calçat d'esport
- Guants de ciclisme
- Una petita motxilla amb aigua.

Horaris: 08:30h, 12:00h, 15:30h

Opinions dels clients


alvaro via ferrada cala del molí 1 5o 4029
Si la recomano
El lloc és fantàstic
vanesa via ferrada cala del molí 2 5o 4029
Empresa seria y responsable. El instructor, Victor, pendiente en todo momento de las personas
Actividad para todos los niveles
Mapa de l'activitatVia ferrada de la Cala del Molí
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2
via ferrada cala del molí rating
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació