0

Colònies d'estiu aquàtiques

Nº : 4035.
Lloc activitat: Hostalric
Barcelona
Preu: Des de 305 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
des de 305,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Al Parc Natural del Montseny, al costat de la Població Medieval d’Hostalric, en una casa de primera qualitat. Unes colònies d’estiu adreçades a nois/es de 6 a 17 anys. Programa d’activitats per gaudir d’uns dies en contacte amb la natura, plens d’activitats esportives, d’aventura i nàutiques, amb festes nocturnes temàtiques, ambientacions, piscina, jocs i excursions.

Activitats

1 dia d’excursió ( amb autocar) a la platja de Palamós “la Fosca” per fer activitats nàutiques de snorkeling i body board + descoberta de Palamós, el seu passeig i el port.
1 dia d’excursió (amb autocar) a la platja d’arenys per fer activitats de Caiac i Vela al club nàutic + visita al poble d’arenys, cursa per “la bucana” i visita al port.
Iniciació al submarinisme en piscina, amb instructors i equipaments professionals de submarinisme (bombona, neoprè, etc..)

I molt més...

3 nits temàtiques a cada torn. Al vespre les colònies s'aturen en el temps per convertir-nos en personatges, històries i vivències. Viurem autèntiques aventures on la casa i els monitors s'engalanen en les diferents temàtiques, per fer-nos viure les nits més divertides:

Super Herois

Rock&Roll (Grease)

Festa temàtica Saturday Night

I molt més: Balance Bikes, Laser Combat, circuït aeri d’aventura sobre els arbres, la bomba (proves d’habilitat física sobre l’aigua de la piscina de la casa de Colònies). + tallers d’astronomia i planetari, festa final de les colònies, etc…

Allotjament

Can Vandrell és una de les masies disseminades que conformen la Vall de la Riera d'Arbúcies, enmig d'un paratge idíl·lic, emmarcada pels massissos del Montseny i de les Guilleries, on abunden els boscos d'alzines, alzines sureres, pins pinyoners i castanyers. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d'estades amb nois/es de totes les edats.

Ofereix 13 habitacions col·lectives i 5 d'elles amb el bany privat.

Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d'activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada per a cadires de rodes.

Mapa de l'activitatx Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació