0

Colònies Cambridge express

Nº : 4036.
Lloc activitat: Centelles/Osona
Barcelona
Preu: 969 euros/nen (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
969,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Amb diploma Oficial Cambridge!

Colònies amb monitors nadius. Programa 24 hores en anglès. Torn de 14 dies que inclou examen oficial de nivell de Cambridge amb diploma acreditatiu del nivell del participant. L’ examen es realitzarà a Barcelona, trasllat inclòs i taxes examen incloses en el preu.

Examen previ a realitzar via online i des de casa abans de l’inici de l’estada pe determinar el nivell de Cambridge del que s’examinarà el participant.

Les úniques colònies d'estiu amb Títol Oficial Cambridge. Colònies d'estiu 2017 amb monitors nadius seleccionats per Eix Estels i Chaplin's School a Irlanda.

Durant les colònies ens prepararem per fer l'examen de Cambridge on es certificarà el nivell d'anglès assolit pel participant, que serà el dia 13 de juliol, on tots plegats anirem a Barcelona per realitzar-lo. Les colònies inclouen el transport en autocar.

Els programes d'Anglès de les colònies d'estiu d'Eix Estels estan acreditats i auditats per Chaplin's Group Language Consultants, centre Oficial preparatori i examinador de Cambridge University i Trinity College London.

Programa

Colònies d'anglès amb Monitors Nadius. Programa 100% en Anglès. Al llarg de totes les colònies l'Anglès serà la llengua utilitzada. Anglès 24 hores.

Programa intensiu d’anglès amb més de 4 hores de classes diàries de dilluns a divendres, orientat a la superació de l’examen Cambridge, grups reduïts de 10/12 places, seguiment personalitzat segons nivell d'anglès. Proves de nivell. Entrega de dossier de fitxes de treball + avaluació i diploma + recomanacions personalitzades.

I molt més...

Les colònies s'aturen en el temps per convertir-nos en personatges, històries i vivències. Viurem autèntiques aventures on la casa i els monitors s'engalanen en les diferents temàtiques, per fer-nos viure les nits més divertides:

Festa temàtica Super Herois

Festa temàtica Rock&Roll (grease)

Festa temàtica Saturday Night: Que serien de les colònies sense la Disco? Nosaltres la farem molt ambientada!

Novetat'17: PowerSlide, esquí sobre terra sec.

L’activitat esportiva i lúdica més de moda s’incorpora a la programació de les Colònies d’estiu de 2017, els nois/es tindran oportunitat de posar-se a prova i divertir-se amb aquesta nova activitat.

Ni un minut per avorrir-se!

Excursió a la platja per fer Body Board, Soccer Balls, Circuït Aeri d’aventura sobre els arbres, La Bomba (proves d’habilitat física sobre l’aigua de la piscina), Rocòdrom, Tirolina, Quads o Kars de pedals (segon l’edat).

Nit de cinema, jocs de nit ambientats (els pirates i jocs de trons), etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, piscina diària, jocs de tarda i de nit, etc.

Mas Banyeres

En plena natura i a peu del Puigsagordi. Totalment reformada com a casa de colònies, dins d'una finca de 40 hectàrees i amb un ampli ventall d'equipament per a les activitats d'aventura (circuit de quads, karts, rocòdrom, tirolina, tir amb arc i circuit vertical entre els arbres), així com la nova granja, amb noves instal·lacions i molts més animals.

Exteriors amb àmplies esplanades de joc, sorral i piscina de 12x12 metres amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Ofereix habitacions col·lectives de 6 a 22 places. Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d'activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada.

Totes les habitacions disposen de bany propi.

La distribució de les habitacions és la següent:

Planta 1: 7 habitacions
Planta 2: 3 habitacions


Mapa de l'activitatx Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació