0

Via ferrada Regina

Nº : 2448.
Lloc activitat: Regina (Oliana, Lleida)
Lleida
Preu: A partir de 85 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
des de 85,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Una via ferrada és un itinerari tant vertical com horitzontal per roca, equipat amb diversos materials com grapes, preses, passamans, cadenes, ponts penjants ... que permeten arribar de manera segura a zones de difícil accés.

La seguretat és present gràcies a un cable d'acer instal•lat en tota la via, en el qual estem autoassegurats en tot moment.

L'equipament que es necessita per a l'activitat l'ha de posar l'empresa, tot homologat per la UIAA i la CEE, per garantir la total seguretat de les activitats.

Totes les activitats que oferim compten amb una assegurança d'accidents, així com de responsabilitat civil, tal com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físic Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003)

Al llarg del camí d'anada i tornada contemplarem la flora i fauna autòctona.

Aquesta via ferrada és extraordinària, un itinerari molt ben traçat, verticalitat constant que es manifesta en tot el seu recorregut, vistes espectaculars. Molt atlètica


Material individual necessari

- Roba adequada per muntanya
- Calçat esportiu (preferentment de canya alta)
- Impermeable
- Roba d'abric (segons l'època)
- Guants tipus ciclista.

Mapa de l'activitatx Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació